Transfer Nöbeti #9

Bundan sonra ben olumlama yapacağım. Moral olarak dipteyiz ama sağlığımızdan önemli bir şey yok yarın ola hayrola diyelim. Evrene pozitif bir enerji verelim. Vardır herseyde bir hayır . En kısa sürede bize bunları yaşatanların gitmesi dileğiyle. Yarından itibaren başını daha az takip edelim ve moral olarak toparlamaya çalışalım. Biz ne kadar stres yapsakta bazı şeyleri şuanlık düzeltemiyoruz ama içimizin tekrar umutlu olacağı günler yakındır . Hayırlı geceler..

bize kemik gibi bir orta saha lazım

57781020c03c0e0db88724fb.jpg

Dört bi yandan saldırıyorlar aşağı çekmek için hadi dursun hadi be adam 2-3 baba isim indir be şu ortalık kendine gelsin

Bundan sonra ben olumlama yapacağım. Moral olarak dipteyiz ama sağlığımızdan önemli bir şey yok yarın ola hayrola diyelim. Evrene pozitif bir enerji verelim. Vardır herseyde bir hayır . En kısa sürede bize bunları yaşatanların gitmesi dileğiyle. Yarından itibaren başını daha az takip edelim ve moral olarak toparlamaya çalışalım. Biz ne kadar stres yapsakta bazı şeyleri şuanlık düzeltemiyoruz ama içimizin tekrar umutlu olacağı günler yakındır . Hayırlı geceler..
Evren vs dursunda dursun kazanır biz kaybederiz.

Bakın her işde bi hayır vardır takımın dağıldığı falan yok, zaten bu takımın bu sene yıkılıp yeniden yapılmaya yani köklü bir değişime ihtiyacı vardı ama yönetim idrakine bi türlü varamadı

Bırakın eğrisi doğrusuna denk geliyor torreira zaten bu formuyla son zamanlardaki performansıyla yarın 11 başlamaması gerekiyor

Oradan buradan edindiğim izlenime göre transfer döneminin son düzlüğünde orta çaplı bir sirkülasyon yaşayacağız gibi görünüyor, umarım hayırlı olur

Bakın her işde bi hayır vardır takımın dağıldığı falan yok, zaten bu takımın bu sene yıkılıp yeniden yapılmaya yani köklü bir değişime ihtiyacı vardı ama yönetim idrakine bi türlü varamadı

Bırakın eğrisi doğrusuna denk geliyor torreira zaten bu formuyla son zamanlardaki performansıyla yarın 11 başlamaması gerekiyor

Oradan buradan edindiğim izlenime göre transfer döneminin son düzlüğünde orta çaplı bir sirkülasyon yaşayacağız gibi görünüyor, umarım hayırlı olur
Çok net baya bir gelen giden olacak gibi geliyor banada beklenenden fazla olacak gibi Maks 3-4 güne hareketlilik başlar inşallah çok sıktı bu dönem durgunluk abi

Yarın Cuma namazı sonrası gelecek şöyle 12+4 yabancı kuralı değişikliği şaşırtır mıydı?

Oha ya.
Osimhen işi ciddi gibi. Twitter çalkalanıyor.
Hatta Arsenal taraftarı Gyokeres mi Osimhen mi sormuş bir neredeyse %90 Osimhen demişler.
Kötü bir detay da var. Osimhen - Arsenal, Gyokeres - A.Madrid, Alvarez - Barca bu durumda bize Sorloth kalıyor 🤣🤣🤣
Ulan şaka gibi yahu. Teee Nisan ayı gibi nerede okudum unuttum ama bizimkiler Osimhen'i satıp Sorloth'u alacaklar diyorlar yazmıştım. Iş oraya gidiyor 🤣🤣🤣

Berkan boşta mıydı acaba 🤔 ne günlere kaldık kaosu severiz de bu kadar da değil. Kaç para bi tominay kaç

Geri
Üst Alt