Transfer Nöbeti #9

Osimhen Karşılığında Gyökeres+Martinelli+Bir Miktar Para?

• Kullanılan toplam oy
    149
Gs de 3 günde bir maç oynayamayacak adama ne gerek var

Torreiradan daha iyi baba 6 alacaktın.
Torreira rotasyon olacaktı
Leminadan çıkıp stoper alacaktın

Yapılması gereken buydu
Hayır stoperi singoyu gönderip alacaktın

Leminayı da 2sini yedeklemesi için tutacaktın önemli maçlarda 6 ve stoperde gözün kapalı koyabilirdin

En büyük takımlarda da 3 günde 1 oynayamayacak bi ton adam var idareli kullanıyorlar hepsini

Bir takım hiç mi hazırlık yapmaz yaa. Böyle bir aptallık olabilir mi? Hep söylüyorduk bu takımda, bu kulüpte program yok plan vs hiç bisey yok. Varmış gibi gösteriliyor hep. Bazı şeyler hep şansa denk geliyor. Mesela son 2 sene osimhen sayesinde şampiyon olduk. Tamamen şans

Gidenlerin yeri doldu da Torreira’ nın yeri kaldı.

Torreira’nın yeri Çimler

4 yılda hiçbir faydası olmayan Metin Öztürkle devam eder üstüne kardeşini danışmanın yaparsan, Eray Yazgan vs gibi liyakatsizlerle devam edersen böyle sıfır katkıyla hiçbir yere varamazsın.

Erden Timur gibilerin sayısını arttıracağına onu da kıskançlığından kaybetti.

Hayır stoperi singoyu gönderip alacaktın

Leminayı da 2sini yedeklemesi için tutacaktın önemli maçlarda 6 ve stoperde gözün kapalı koyabilirdin

En büyük takımlarda da 3 günde 1 oynayamayacak bi ton adam var idareli kullanıyorlar hepsini
Singo köpek gibi bi oynasın da gelsin senin yüzüne tükürsün
Seyretme lan

Toreyranin kendi isteğiyle gitmesi piyango olur. Dursuna kalsa sozlesme uzatır.

Son gün Lemina’yı da çekmiştik. Torrik’in varlığı sahada zarar şuan. Gitsin daha iyi

Torreira'nın isteği ciddiyse şayet gidebilir. Çünkü her sene " Babamı özledim, Boca'ya dönmek isterim vs. nazlarından bıktık artık ki geçen sene doğru dürüst katkı vermedi ve bu seneye de rezil başladı. Tek korkum bu yönetim denilen hainler satarsa yerini doldurabilir mi ?
Doldurur diyen çıkar mı

Toreira gitmek istiyorsa buyursun gidebilir. Son maçlarında zaten 10 kişi oynuyoruz. Yerine adam alınmasa da olur.

Biz kadro eksik derken millet adam satılsın derdine düşmüş... valla o gitsin bu gitsin derseniz yerini mumla ararsınız...

9. başlık 1 transfer
bugün sezonu açıyoruz..

İhsan yine çıldırıyor! - Tatlı Hayat 82. Bölüm on Make a GIF

Smashing Computer GIFs - Find & Share on GIPHY

mac öncesi stadyumda hangi transferleri aciklayacagiz acaba

Aslinda hayat dersi. Cok sansli olup , iyi bir kadroya ve teknik direktore sahip olup kendi basarinmis gibi bir donem etrafi kandirabilirsin ( Akilli Galatasaray'li kanmiyordu, Erden gittiginden beri vaziyet acikti). Ama en fazla bu kadar gider. Kotu yonetiliyoruz. Yamalar patladi. 76 yasinda adamin hatasindan ders almasini beklemek mi haftaya demans olma ihtimali mi derseniz ben ikincisini daha olasi bulurum. 70'likler gelecek kuruyor! Turkiyenin kendisidir Galatasaray bosuna demiyoruz :).

Torreira konusu sacmalik. Madem kafanda bu dusunce vardi tum yaz menajerinle niye teklif getirmedi?(Yazilan cizilenin dogru oldugunu kabul ederek)

Lig baslarken mi depresif moda bagladi yani, surekli zam yapildi, iyilestirme yapildi. Latin tayfa gidince "yalniz kaldim" modu hic profesyonel degil.

Temmuzda ayrilsaydin o zaman teklif getirip yerine adam bakilsaydi. Kazandigi para, kral gibi hayat... Sonra kustum oynamiyorum.

Yonetimde takimin halinden habersiz. Hoca da mi bir haber yani. Lig maci var , sezon acacagiz "gitmek istiyorum"...

Geri
Üst Alt