Transfer Nöbeti #9

Birde utanmadan Galatasarayin yüzyili basladi diyorlardi. Böyle birsey olsa suan coktan transferlerini yapmis hepsi kamp görmüs bügün evlerine hirsiz girecek ve onlar ev sahibi olarak elinde baseball sopasi ile karsiliyan oyuncular vari hirsla maca cikacaklardi ama demekki illaki sok bir yenilgi ve tonca küfür ve istifa sesleri istiyorlar.

Dün halısahada Singo sakatlığı yaşadım. Depar atarken harmsting kasını yırttım arka adele.
Takımıma olan borcu ödeyeceğim

anlık çöplerini çakmak isteyen menajerler
jhon-made-wall-street.gif

Torreira son 3 sezon ortalama 3800 dakika oynamış.42 maç 90 dakikaya tekabül ediyor.Bu şekilde rotasyonsuz oynamamız yüzünden adam çöktü.

Torreira'nın isteği ciddiyse şayet gidebilir. Çünkü her sene " Babamı özledim, Boca'ya dönmek isterim vs. nazlarından bıktık artık ki geçen sene doğru dürüst katkı vermedi ve bu seneye de rezil başladı. Tek korkum bu yönetim denilen hainler satarsa yerini doldurabilir mi ?

Torreira'nın isteği ciddiyse şayet gidebilir. Çünkü her sene " Babamı özledim, Boca'ya dönmek isterim vs. nazlarından bıktık artık ki geçen sene doğru dürüst katkı vermedi ve bu seneye de rezil başladı. Tek korkum bu yönetim denilen hainler satarsa yerini doldurabilir mi ?
Benzer dusuncedeyim, performansi haric ama. Bocaya gidecegim, mutluyum ama mutusum . Drvrim de devrim...kankalarda gitti.

Tatildeyken keyif yaparken menajerin calissaydi. Lig baslarken "bana musade " yok oyle.

Kanzi TS en iyisi ne güzel oyuncu yetiştirdi satıyor bu sayede yapıyor bu transferleri kanzi

Bunlarin kac transferi oldu?
Ne kadar sponsorluk aldilar ya da destek - kac ay satis yapmiyoruz maca gelinmiyir diye agliyordu baskanlari?
Borçları 1 milyar seviyesine inmiş, Yaklaşık 119 milyon euroluk adam sattılar 1 yılda, Salah sonrası tarihlerinin kombine ve forma rekorunu kırıyorlar, artarak devam ediyor.

Geri
Üst Alt