Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.525
- 102.611
- 5.238
sende bi dursun sevicilik seziyorumhoca gergin yönetimle ciddi sorun var deyince mabaddam uyduruyorsun diyenler anlamıştır sanırım. Hoca da az değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende bi dursun sevicilik seziyorumhoca gergin yönetimle ciddi sorun var deyince mabaddam uyduruyorsun diyenler anlamıştır sanırım. Hoca da az değil.
hoca yönetimi korumaya devam ederse arkasındaki taraftar desteğini ömür boyu kaybedecek. şu enkaz kadro ile zaten başarı gelmez istifa ise istifa geleceği kurtarmak için gereken cesareti göstermeli. yönetim bu kadroyu başarıya ulaştıracak hocayı bulsun bakalım görelim.hoca gergin yönetimle ciddi sorun var deyince mabaddam uyduruyorsun diyenler anlamıştır sanırım. Hoca da az değil.
Cinsel mesajlardan kaçınalımseni istiyorum
Bazıları iyi niyetli bazı arkadaşlar ise malesef herşeyin oyuncu transferiyle düzeleceğine inanıyor.Hala şunu alalım bunu alalım diyenler bilerek mi yapıyor?
Bu devirde babana bile guvenmeceksinYönetim harıl harıl çalışıyor , ben yönetime güveniyorum demedi mi Okan
Başından beri diyorum olan bu şu sürecin izahı yokBunlara bir yerden emir geldi transfer falan yapmayın diye, başka türlü açıklaması yok !
Ne leao'su lan
Kavukcu'nun oglu.