Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.231
- 78.738
- 4.218
Yok işte mali olarak son onay bekleniyormuş.Ölüp geberiyom dedigi adamada mi onay vermemiş yani anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok işte mali olarak son onay bekleniyormuş.Ölüp geberiyom dedigi adamada mi onay vermemiş yani anlamadım
Valla Atam haziranda fena kuduruyordum trabzonun yaptıklarını yapabileceğimizi düşünüyordum adamların yaptıkları çok basit bir şey var kadroyu tamamladı Ağustos başı fırsatı yakaladı Salah'ı aldı aynı kafada olmalıydık.Günbegün taraftarın sabrı bitecek. Yönetim hangi makul sebeple transferde böyle akılsızca bekleme işine girdiyse bedeli olacak.
Salaklar, ne bekliyoruz gerçi. Her sezon aynı haltValla Atam haziranda fena kuduruyordum trabzonun yaptıklarını yapabileceğimizi düşünüyordum adamların yaptıkları çok basit bir şey var kadroyu tamamladı Ağustos başı fırsatı yakaladı Salah'ı aldı aynı kafada olmalıydık.
Temmuz sonuna kadar eksikleri giderip Ağustos ayı ve sonuna kadar kalite katacak oyuncuları almak için kovalayabilirdik ama şu an rotasyonda leş ötesi aşağı tükürsek sakat yukarı tükürsek bıyık olacak.
Şartlar eşitlenince gerilmediYangından fırsat bilip Okan Buruk'un Galatasaray ile yaşadığı 4 sezonluk şampiyonluğa laf edenler gördüm. Kendi şampiyonluğumuzu küçümseme işi felaket bir mesai.
Şartlar eşitlenince gerildi dediğiniz adam Akhisar'la kupa aldı Başakşehir'le şampiyon oldu bi de anca fenerlilerde görülecek bir muhakemesizlik örneği bu tebrikler ve iyi geceler.
yav rakiplerin senden daha fazla para harcamış o küçümsediğin bjk sana yaklaşık para harcamış ne salih uçanı yav. cayır cayır koymuşun rakiplere hala aynı masallar aynen rakip kötü yoksa gs şampiyon olamazdı. şunu yazarken utanın yav biraz bu nasıl bir başarı küçümsemesidir. o ali koç dediğin cayır cayır para harcadı ligdeki hakemleri satın aldı sen genede 102 puan topladın kolay mı yav şunu yapmak.Hocasından antrenör ekibinden scout ekibinden başkanına kadar çok garip bir ekibiz ya gözün kapalı bu işte güvenilir dediğin tek bir adam yok. En büyük şansımız karşımızda senelerdir Ali koçun olmasıydı, beşiktaşı zaten saymıyorum Salih uçanla falan oynuyorlardı geçen seneye kadar. Ligde geri kalan takımlarda bonservise para bile harcamadı çoğu:dd Oyuncuları bıkmış gördüm sığırpressten, set oyunumuz zaten hiç yok. 3-4 tane 30 ar milyonluk adam indirmezsek son günlerde okan buruğun ilk yarıyı görebileceğini düşünmüyorum bu sene.
Feramuz da sadece küfürden 5 denetimli serbestlik var hala devam ediyorForum kuralları çerçevesinde Galatasaray Kulübü Başkanı’na, yöneticilerine, sporcularına ve forum üyelerimize yönelik uygunsuz üslup içeren (hakaret, alaycı, ayrıştırıcı) ifadelerin kullanılması ve seviye düşürücü mesajların yazılması kesinlikle yasaktır.3 uyarı cezası sistem tarafından 1 gün MYC ile cezalandırılmaktadır.
Lütfen bu tarz ifadeleri kullanmaktan kaçınınız.
Bu tarz ifadeleri kullanmaya devam ettiğiniz takdirde MYC cezası alabileceğinizi hatırlatır, kullanmamanızı rica ederiz.Boşa ceza almayın, forum kurallarına riayet edelim.
İyi forumlar dileriz.
Not: GSCimbom Yönetimi uygun gördüğü durumlarda cezayı arttırabilir veya azaltabilir.
GSCimbom Yönetimi
.Yahu işte hem sezonu sattılar hem de futbolun diğer paydaşları Galatasaray üzerine algı yapabilme imkanı tanıyorlar. Önleri açılıp şampiyon yapılınca da yapıyı yıktık algısı yaptıracaklar. Bunlar bir yerlerden telkin veya talimat almış diyoruz anlatamıyoruz.
Galatasaray'ın domine ettiği ligi sadece Galatasaraylılar izler. Futbolda umduğunu bulamayan diğerleri de siyaset, ekonomi, süreç vs... konularına kanalize olur. Bunu istemiyor birileri. Bunu istemedikleri için de futbolda kaosun bitmesini istemiyorlar. Herkes futbola kanalize olsun istiyorlar. O yüzden tüpçüler, Nihatlar, Büyükekşiler ve Hacıosmanlar falan eksik olmuyor futbolun başından. Yıllardır hakemler düzeltilemiyor çünkü düzeltilmek istenmiyor. VAR gibi teknolojiyi bile manipüle etti herifler. İnsanlar ona bile güven duyamıyor.
Yahu futbol aklı "Cenk var, Dzeko var, El Nesyri var, Osimhen nerede oynayacak" olan kıymeti kendinden menkul, kuşa taksak ters uçacak bir futbol aklına sahip olan bir takımı, normalde ilk 4'e giremeyecek iken senelerdir ite kaka şampiyonluk yarışında tutuyorlar. Bu akla sahip bir takımın her sezon şampiyonluk yarışında olması eşyanın tabiatına aykırı. Ha Galatasaray'ın futbol aklı çok mu muazzam. Değil tabi ki. Amma ve lakin bunların futbol aklı eksilerde. Şu an sövüp saydığımız başkan ve yönetim, geçen sene Haziran'da Sane indirdi. Demek isteyince oluyor. İstemiyor bunlar çok belli.
Tüm camianın muhalefetine rağmen bir telefonla Kerem transferine izin veren af edersiniz şampiyonluğu da satar. Buna kimisi belki komplo teorisi kimisi saçmalık der. Böyle düşünene değil böyle düşündürene bakacaksın önce.
o belasını bulur yakında dostumFeramuz da sadece küfürden 5 denetimli serbestlik var hala devam ediyor