Transfer Nöbeti #9

Yangından fırsat bilip Okan Buruk'un Galatasaray ile yaşadığı 4 sezonluk şampiyonluğa laf edenler gördüm. Kendi şampiyonluğumuzu küçümseme işi felaket bir mesai.

Şartlar eşitlenince gerildi dediğiniz adam Akhisar'la kupa aldı Başakşehir'le şampiyon oldu bi de anca fenerlilerde görülecek bir muhakemesizlik örneği bu tebrikler ve iyi geceler.
imza.

bu takım 4 5 hafta sonra nou campta
old trafford'da fln

hay allah yaahuu
lmao.gif

Olmayacak bir seyde farazi Yarin brunoyu indirdik bir anda ne dusunurdun direkt unutma noktasinda olurmuydun yoksa sovmeye devam mi @Umut Işık

Emir İslam: "Cenk Ergün şu an otelde yanında U ve A ile başlayan birileri var şu an 4'lü şekilde oturuyorlar."

Erdem Açıkgöz: "Söylediğin şöylerin bazıları doğru yarım saat önce Cenk Ergün stadyumdaydı bu arada Cenk Ergün görevli değil diyemiyorum."

Erden Açıkgöz: "Batrakov konusunda Okan Buruk'un neden istemediğini söylesem anlayacaksın o yüzden verdiğin bilgiler değerli diyorum."

yav rakiplerin senden daha fazla para harcamış o küçümsediğin bjk sana yaklaşık para harcamış ne salih uçanı yav. cayır cayır koymuşun rakiplere hala aynı masallar aynen rakip kötü yoksa gs şampiyon olamazdı. şunu yazarken utanın yav biraz bu nasıl bir başarı küçümsemesidir. o ali koç dediğin cayır cayır para harcadı ligdeki hakemleri satın aldı sen genede 102 puan topladın kolay mı yav şunu yapmak.
özür dilerim okan hocam tamamdır

Bu transfersizlik lig başlıyor eksiklerimiz var işinden çok ötesine gitti. Psikolojik olarak tüm camia olarak çöktük. Yönetim bu işi sadece eksik mevkiye adam almakla ilgili olduğunu düşünüyor ise büyük gaflet içinde.

Hani ne yapsaydınız derseniz 4 yıl şampiyon olan takımı düşürmek için anca bu kadar kötü yönetibilirdiniz bu süreci daha ötesi yok.

Eksikler hemen iki üç transfer ile şu an kapanır belki ama bu moralsizlik ve momentum kaybı engellenemez.

Bir daha da bu taraftar size asla güvenmeyecek
İyi söyledin.4 yıl üst üste şampiyon olmuş bir klübün bu kadar kırılgan olması ne yapacağını bilmemesi doğru düzgün açıklama yapılmaması.Gerçekten çok çok kötü yönetime sahibiz.Millet 10 yıl şampiyon olamaz psikolojisi bozulur biz 4 yıl üst üste şampiyon oldugumuz halde içeride fena gedik ve çürümüşlük var.

Valla ilk başta saçma geliyordu ama bu kadar tepkisizligin nedeni bazı yerlerden gelen emirler dolayısıyla sezonu satmak olabilir inanmak istemiyorum ama bilmiyorum

Bizi oyle bir kıvama getirdiler ko Batrakov veya Mora gelirse sevinecez ama aslında ikiside kalite artıracak rakiplerden iyi 10 numara topçu değil guncel kaliteleri
Bu saatten sonra o tarz oyuncular gelse bile faydalı olamazlar. Çünkü taraftar nezdinde pek fazla kredileri olmayacak. Şu anda atıyorum Bruno Fernandes gibi tartışmaya açık olmayan, ne vereceği az çok belli olan bir oyuncu lazım.

Valla Atam haziranda fena kuduruyordum trabzonun yaptıklarını yapabileceğimizi düşünüyordum adamların yaptıkları çok basit bir şey var kadroyu tamamladı Ağustos başı fırsatı yakaladı Salah'ı aldı aynı kafada olmalıydık.

Temmuz sonuna kadar eksikleri giderip Ağustos ayı ve sonuna kadar kalite katacak oyuncuları almak için kovalayabilirdik ama şu an rotasyonda leş ötesi aşağı tükürsek sakat yukarı tükürsek bıyık olacak.
Her şeyi çok basit sanıyorlar. FM gibi her şey zaten. Para diyorlar rakiplerinin hepsi senin kadar yada sana yakın para harcamış. Sezon içinde Tff ve hakemler üzerinde sürekli rakiplerin etkiliydi ve onlar lehine avantaj vardı. Sevmediği adamın başarısını küçümsüyor hesapta ama kendi takımının başarısına da bok atıyor. Avrupa'da başarısız deniyordu ilk 3 sene ki ve haklı bir eleştiriydi geçtiğimiz sezon o da denilemiyor CL'de son 16 yaptığı için ama o başarı da yok sayılıyor.

Valla taraftar gelecek u23 e laf atacaksa hic transfer yapmayın

milleti ucurdular musiala fernandes brahim diye cocugun birini getirip linc ettirecekler

kim gelirse cuesta gibi diyorlar zaten

Oyuncu kalitesi olarak kötü değiliz fakat geçen sezondan başlayan ve devam eden açık bir heyecansızlık, bitiklik var takımda, olay sadece kalite değil mental ve fiziksel sıkıntı var. Mesela Nhaga girdi de bir heyecan kattı takıma. Torera, sara, barış dahil oyuncular ya isteksiz ya bitik durumda. Bu kadroya revizyon gerektiği geçen yıldan ortadaydı hiç bir hamle yapılmadı. Maç kurtaracak bir 10 numarada alınamadı. Bu sezon rezil bir sezon geliyor görünen köy klavuz istemez.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt