Transfer Nöbeti #9

işin hukuki boyutunu bi kenara koyuyorum

burda ettikleri hakaret ne işe yarıyor cözemedim adamın yüzüne söyleyemedikten sonra
Tam dediğin gibi oldu ve arkadaşı o başkan istanbula çağırmış yüzüme söyle bakim demiş.

1786227292049.webp

Her transfer döneminde yönetimin türlü türlü rezilliklerini burada hep birlikte yaşıyoruz, bu yönetim varken hangi hoca olursa olsun kafayı yer muhabbetleri dönüyor, sonra iyi kötü dönem bitiyor ve Okan hocaya denmeyen kalmıyor burada, ona verilen kadro kimseye verilmedi vs şeklinde. Anladım bizim millet balık hafızalı zaten de. Şimdi de daha dönem bitmeden suçlu hoca olmuş yönetime laf söylemedi diye. Stadda bile 2 dk yönetim istifa denilip Saldır Galatasaray'a geçiliyor. Dursun Özbek yine cok güzel sıyrıldı işin içinden.

Buyrun şekil 1a, her yönetimle kavgalı diye eleştirilen Fatih Terimin açıklamaları;

isim isim saydigi viscayi istiyorum, irfani istiyorum onyekuruyu istiyorum dedigi , taraftara sozum var yoksa durmayacam da soz verdik iste bir defa dedigi var yine terimin 1.tane bunu dedigi varsa 5 tane diger dediklerini cikartabiliriz. Rtas ob kavga etsin demiyorum da terim gayette ediyordu etmiyor degil yani adamin tum ayrilis sekli o yuzden neredeyse hatta

TSLiler niye arala sallıyor twitterda?

Hamza kendi kendini yedi kusura bakma, çapı bu kadardı.
Hamzanın çapıyla ilgili ve okan burukun iyi veya kötü hoca olmasıyla ilgili birşey demiyorum dikkat edersen. Cambaza bak yapan yönetimlere kanıp asıl meseleyi kaçırmayın diyorum. Kavukçu veya okan buruk giderse hiçbirşey değişmeyecek.

Olmamış veletlerle uğraşmadan, Okan Buruk’un zerre kadar güvenmeyeceği tiplerin peşinde koşmadan tartışmasız isimlerden bir merkez orta saha, bir 10 numara ve bir sol stoper alınmalı hemen.

Geri
Üst Alt