- 6 Eylül 2014
- 94.501
- 65.206
- 4.608
Sezon nasıl geçer iyi transferler bekliyor musunişin hukuki boyutunu bi kenara koyuyorum
burda ettikleri hakaret ne işe yarıyor cözemedim adamın yüzüne söyleyemedikten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon nasıl geçer iyi transferler bekliyor musunişin hukuki boyutunu bi kenara koyuyorum
burda ettikleri hakaret ne işe yarıyor cözemedim adamın yüzüne söyleyemedikten sonra
Tam dediğin gibi oldu ve arkadaşı o başkan istanbula çağırmış yüzüme söyle bakim demiş.işin hukuki boyutunu bi kenara koyuyorum
yine şampiyon oluruz güzel bi sezon bizi bekliyorSezon nasıl geçer iyi transferler bekliyor musun
İnşallah ama böyle zor. Kalbur üstü oyuncular lazimyine şampiyon oluruz güzel bi sezon bizi bekliyor
Arkadaş da deseymiş ya çok adamsan elinin kolunun uzunluğuna güvenme buyur gel adresim belli diyeTam dediğin gibi oldu ve arkadaşı o başkan istanbula çağırmış yüzüme söyle bakim demiş.
2 tane topcu alsak yeter ortasahayaİnşallah ama böyle zor. Kalbur üstü oyuncular lazim
En çok Bizim dursun dede istiyor gibi
Olayın detayına girmiyorum bu işler ciddi manada tehlikeli.Arkadaş da deseymiş ya çok adamsan elinin kolunun uzunluğuna güvenme buyur gel adresim belli diye![]()
Hamza kendi kendini yedi kusura bakma, çapı bu kadardı.Zamanında hamza hamzaoğlu'nu da öne atıp yediler bu tufaya yine düşmesin taraftar. Hamzaoğlu veya okan buruk değil mesele. Mesele yönetim
yigitin son yazdıgına bak onu falakaya fln yatırır başkanOlayın detayına girmiyorum bu işler ciddi manada tehlikeli.
Herkes gücü yettiğine dayı memlekette.Olayın detayına girmiyorum bu işler ciddi manada tehlikeli.
@Batıkan Kanarya Hemen Onur'umu görüntülü aradım fotoğrafı görür görmez aaaaa Megan Sage bu dedi kanks yav@Aziz Kaan @Murat Durmaz size de paslarım.
Her transfer döneminde yönetimin türlü türlü rezilliklerini burada hep birlikte yaşıyoruz, bu yönetim varken hangi hoca olursa olsun kafayı yer muhabbetleri dönüyor, sonra iyi kötü dönem bitiyor ve Okan hocaya denmeyen kalmıyor burada, ona verilen kadro kimseye verilmedi vs şeklinde. Anladım bizim millet balık hafızalı zaten de. Şimdi de daha dönem bitmeden suçlu hoca olmuş yönetime laf söylemedi diye. Stadda bile 2 dk yönetim istifa denilip Saldır Galatasaray'a geçiliyor. Dursun Özbek yine cok güzel sıyrıldı işin içinden.
Buyrun şekil 1a, her yönetimle kavgalı diye eleştirilen Fatih Terimin açıklamaları;
o hatunlar böyle topa vurdukçaSenin hatrına her cinsi latiften
Hamzanın çapıyla ilgili ve okan burukun iyi veya kötü hoca olmasıyla ilgili birşey demiyorum dikkat edersen. Cambaza bak yapan yönetimlere kanıp asıl meseleyi kaçırmayın diyorum. Kavukçu veya okan buruk giderse hiçbirşey değişmeyecek.Hamza kendi kendini yedi kusura bakma, çapı bu kadardı.
söylemiş mi?Tam dediğin gibi oldu ve arkadaşı o başkan istanbula çağırmış yüzüme söyle bakim demiş.