Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.142
- 21.120
- 2.233
Vallahi gençler kimse gelmiyorsa bize Hakan Ç. lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu taraftara ayrı kuruluyorum
şu 2 pozisyon aynı mı?
leaoya atılan pasta top leaonun önüne gidiyor
barışın pas koşuyoluna degil biraz gerisine geliyor barışta duraksıyor gelişine vuramıyor o yüzden.. ayrıca 2 kişiyi yatırıyor burda köşeye sert cıkarabilirdi yine de iyi iş yapmış
E tamam pazarlik var mi var, iyi - kotu alternatif varmi yine var ben o gittikten sonra pazarlik yapabildigimizi şuan bunca paraya ragmen gormedim mesela.simdi o dönem yaptıgı acıklamaları okuyorum
sanchez son dk olmuş 25 ıstemısler 9 a son gün inmişler
ramos bize gelmeyi kabul etmiş. adamlar sanchezde düşmese 9 a ramosu alıyormuşuz
arabistan transfer fiyatlarını artırmıs 2 3 kat
![]()
Erden Timur'dan transfer açıklaması | NTV Haber
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, yabancı transferini kapattıklarını, yerlide ise fırsat olması durumunda oyuncu alabileceklerini söyledi.www.ntv.com.tr
adam neden korktu onu bi izah etsene banaKorkaaaaaakkkkk hocaaaaa @Emrah Duvar
@Batıkan Kanarya Onur'uma 1 teşekkürü fazla görmeyelim bence kanks yav![]()
@Batıkan Kanarya bugün cennetlik oldun teşekkürler kanks@Aziz Kaan hanım ablanın adı megan sage'ymis.
Vallahi gençler kimse gelmiyorsa bize Hakan Ç. lazım.
transferler gelecek mi o zamanOkan’ın yanına yabancı bir taktik yardımcı lazım. Kaç senedir söylüyoruz valla en acilinden
Belli ki istemiyor adam zorla mı koyacaklar yanına birini.Okan’ın yanına yabancı bir taktik yardımcı lazım. Kaç senedir söylüyoruz valla en acilinden
Sahada başı kesik tavuk gibi gezerler rengim. Set oyunu yok plan taktik yok. Yarın Avrupa’da sindiremeyeceğimiz bir skor görmeyelimBelli ki istemiyor adam zorla mı koyacaklar yanına birini.
Yönetimi savundu , şimdi kendi de pişman bişey diyecek yüzü yokadam neden korktu onu bi izah etsene bana
Hakan + Reijnders + Enciso ( Can için bütçe yetmez ) ondan sonra kim gelirse.İnşallah hala Leao'ya bonservis ve yıllık dahil 80-90 bağlama mallığını yapmak yerine orta sahaya doğru düzgün adamlar alırlar. Reijnders + Can Uzun bile tek başına yeterli olur mu emin değilim. 6 numara da lazım.
Hiç umudum da yok gerçi ama gerçekten yıldık lan. Bir kulüpte her şey mi yanlış yapılır?
Aradığımız profilmis gittiler menajer zengin ettiler bunu almak yerine
Okan kendisi tugay ile hagi ile Emre ile suat ile oynadı şuan bu ortasaha net bir kupa daha alırdı. En çok diretmesi gereken de Okan buruk. İyi ortasahanın neler yapabileceğini kendisi daha iyi biliyor.İnşallah hala Leao'ya bonservis ve yıllık dahil 80-90 bağlama mallığını yapmak yerine orta sahaya doğru düzgün adamlar alırlar. Reijnders + Can Uzun bile tek başına yeterli olur mu emin değilim. 6 numara da lazım.
Hiç umudum da yok gerçi ama gerçekten yıldık lan. Bir kulüpte her şey mi yanlış yapılır?