Transfer Nöbeti #9

Vallahi gençler kimse gelmiyorsa bize Hakan Ç. lazım.

şu taraftara ayrı kuruluyorum

şu 2 pozisyon aynı mı?

leaoya atılan pasta top leaonun önüne gidiyor

barışın pas koşuyoluna degil biraz gerisine geliyor barışta duraksıyor gelişine vuramıyor o yüzden.. ayrıca 2 kişiyi yatırıyor burda köşeye sert cıkarabilirdi yine de iyi iş yapmış

Sonda daha iyi vurabilir ve hatta vurması lazım yine o ayrı da ilk başı için söylediğin %100 doğru, tweet'i görünce aynı şeyi düşündüm... Millet futboldan zerre anlamıyor... Veya bazıları biraz da anlasa bile şu tweet'ten alacağı etkileşim için "aynıymış gibi" yapmak tatlı da geliyor...

simdi o dönem yaptıgı acıklamaları okuyorum

sanchez son dk olmuş 25 ıstemısler 9 a son gün inmişler

ramos bize gelmeyi kabul etmiş. adamlar sanchezde düşmese 9 a ramosu alıyormuşuz

arabistan transfer fiyatlarını artırmıs 2 3 kat

E tamam pazarlik var mi var, iyi - kotu alternatif varmi yine var ben o gittikten sonra pazarlik yapabildigimizi şuan bunca paraya ragmen gormedim mesela.

Ya dedikleri fiyata aliyoz , yada zaten alamiyoruz. Şu olmazsa bu gibi bir backupda yok.

Ağalar transfer elbet olmalı ihtiyaç dahilinde oyuncu alınır illaki ama daha vahim olan bir durum var amatörde top oynamış biri olarak amatör topçularla bile sahada nasıl durulur açık nasıl kapatılır az çok bilinir söylenir imkan dahilinde de uygulanır. Bugün sahada herkes başı kesik tavuk gibi ordan oraya boşuna koştu. Toreira ön alana prese gittiğinde kocaman bir boşluk vardı. Sane topu aldığında atacak adam bulamadı. Salai sözde sağ bek ama bekte değil. Sara ne tarafta oynuyor belli değil. Oyun kurucu kim belli değil. Sahada tam anlamıyla kaos vardı. Tescillilerin her topçusu görev yerini iyi öğrenmiş bu çok üzücü

Ultraaslan'ın yerinde olsam gerekli takviyeler yapılmazsa önce seçim isterim sonra mevcut yönetimde ve aş'de kim varsa kara listeye alınacak derim.
Herhangi birisi gelecekte en küçük göreve dahi gelse 1 - Kombine alınmayacak 2 - Store alışverişi duracak 3 - Sponsorlar boykot edilecek 4 - vs vs diye açıklama yaparım. Tabi buna UA haricinde yine epey kesimden destek gelir.

İnşallah hala Leao'ya bonservis ve yıllık dahil 80-90 bağlama mallığını yapmak yerine orta sahaya doğru düzgün adamlar alırlar. Reijnders + Can Uzun bile tek başına yeterli olur mu emin değilim. 6 numara da lazım.

Hiç umudum da yok gerçi ama gerçekten yıldık lan. Bir kulüpte her şey mi yanlış yapılır?

İnşallah hala Leao'ya bonservis ve yıllık dahil 80-90 bağlama mallığını yapmak yerine orta sahaya doğru düzgün adamlar alırlar. Reijnders + Can Uzun bile tek başına yeterli olur mu emin değilim. 6 numara da lazım.

Hiç umudum da yok gerçi ama gerçekten yıldık lan. Bir kulüpte her şey mi yanlış yapılır?
Hakan + Reijnders + Enciso ( Can için bütçe yetmez ) ondan sonra kim gelirse.
Enciso da hiç olmazsa top tutar. Top kaybı peşinden koş top kaybı peşinden koş nereye kadar? Gerçi bu sefer de BAY ve Sane var.

Bu pla

Okan kendisi tugay ile hagi ile Emre ile suat ile oynadı şuan bu ortasaha net bir kupa daha alırdı. En çok diretmesi gereken de Okan buruk. İyi ortasahanın neler yapabileceğini kendisi daha iyi biliyor.

Geri
Üst Alt