Transfer Nöbeti #9

şu işi liseli muhabbetinden çıkartsan mı?
Kardeşim başkanı sen mi seçiyorsun ben mi seçiyorum? Bu başkan kayyum mu? Kimi niye neden eleştiriyorsunuz anlamıyorum. Dursun gitse başka liseli adam gelecek, erden timura yapılanlar ortada

Bizim ihtiyacımız ortasaha. u23 kanat bulun. Parayı ortasahaya verin.

Lang gelse bari. Napoli’de bir iki antrenmana çıktıysa bir sene götürür o onu.

Leao ya da Martinelli sececek pozsiyonda degiliz hangisi olursa olsun kaliteleri belli oyuncular.Ancak U-23 bile yapamamalari komedi suan.

Bi bitmedi su bu satten sonra gelen adamdan hayir gelmez muhabbetiniz Sane ilk gun geldide ne oldu. yada Icardi, Osimhen gec geldide ne oldu. iyi oyuncu transin son gunu gelse bile is yapar . her sene ayni muhabbeti yapmaktan bikmiyonuz yaw
Önemli olan iyi oyuncu gelmesi, ne zaman geldiği değil. Buna katılıyorum ama kitleleri yönetmek için doğru zamanlama gerekiyor

Bu sene hüsran senesi digiturku bile yenilemedim
Bu kadroya kaçak yayın yeter artar bile
Sara Sallai Lemina gibi adamları CL seviyesinde yeterli görenler fena çarpılacak olması gereken
Sara nin Haziran'da satılıp yerine Curtis Jones Reinders gibi biri alinmaliydi Jacobsu gönderip u 23 bir sol bek alıp erenle oynatmakti
Bir 10 bir kanat birde u23 santrafor alıp tamamlamakti batrakov ugucukwu filan cer çöp bunlar

sıfır şakasız söylüyorum ki şu saatten sonra galatasarayın geleceğini osimhen gelecek astronomik bşr teklid kurtarır

Yeni Jelert'ler, Cuesta'lar, Singo'lar ile Cenk Ergün, Mehmet Özbek ve Dursun Özbek'in desteklediği elemanların cepleri dolacak. El birliği ile hem Galatasaray'ı sportif anlamda başarısız yapacaklar hem de saçma sapan topçulara onlarca milyon euro'lar saçarak ekonomik anlamda çıkmaza sokacaklar.

Dursun Özbek Galatasaray'a zarar verecek ne kadar hareket varsa hepsini yapıyor. Galatasaray tarihinde hain olarak anılacak bundan sonra.

River Plate filan Almada için 20 milyon veriyorsa Torri'nin piyasası olur.
Bize mutlaka orta saha lazım.
Sara da mutlaka gitmeli.
Şu 40 milyon önce Reijnders için verilmeli.
Reijnders ve Hakan en kolay alınabilecek oyuncular.
Sonrasında Can mı olur Batrakov mu olur kim olursa olsun.

Balık baştan kokuyor bi kere. O yüzden bu işler transfer mransferle falan düzelmeyecek maalesef.

Kardeşim başkanı sen mi seçiyorsun ben mi seçiyorum? Bu başkan kayyum mu? Kimi niye neden eleştiriyorsunuz anlamıyorum. Dursun gitse başka liseli adam gelecek, erden timura yapılanlar ortada
Bu dursun normal şartlarda başkan olamazdı. Yanında ET var diye güvenildi geldi başa sonra Dursun uzaklaştırdı adamı onun önüne geçtiğini gördüğü için. Gs a başkan adaylığı sadece liselilerden olmuyor, liseli olmayanlar niye aday olmadı? Mevzu burada Dursun un başkanlık ile uzaktan yakından alakası olmaması.
Liseli olmayan başkanlar bak bunlar
Adnan Polat
Burak Elmas
Mustafa Cengiz
Hangisi başarılı?
Baş sorun burada Dursun Özbek. Sen bunu alıyorsun işi liseye indirgiyorsun. Sen yine liselilerden nefret et ama saman adam argümanları ile Dursunun %99 sorun olduğu yerde olayı cıvıklaştırma.

Yahu Enciso, Mora'dan da Batrakov'dan da daha garanti bir isim. En azından geçen seneyi Strasbourg'ta geçirmiş. Dünya Kupası'nda taş gibi top oynadı. Maliyeti Batrakov'dan fazla değil.

En azından fizik kalitesi, pres gücünün üst düzey olduğunu Dünya Kupası'nda gördük. Şu yumuşak orta sahaya daha fazla direnç getireceği aşikar. Bari Enciso'yu alın, bitsin gitsin

Klüpte bu dursun özbek ve yanındakileri indirebilecek kimse yok mu?Klüpte içeriden bilgi alanlar sürekli içerisi karışık boşluk var 10larca kişinin işini 1-2 kişi kafasına göre yapıyor gibi durum var.

Mora-Chermiti-Leao-Veiga

Portekizli çetenin kucağına düşmüşüz. Bizden bir halt olmaz

Geri
Üst Alt