Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.468
- 24.026
- 2.393
mesela yedek santrafor için alınabilecek adam 10'a kaçıyor ve hamle yapmayıp bekliyorlar hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu adamların prostat kontrolü bile şüpheli, hala medet mi umuluyor? Fıtık ve kifozu olan orta saha mı olur CL seviyesinde? Survivor'a göndersen Acun beğenmez burun kıvırır. Yürüse nefes nefese kalıyor adamlar.Yeni oyuncular alarak müthiş ortasaha elemanlarımızı küstürmeye gerek yok rtş.
Sen susarsan ben susarsam o susarsa nasıl çıkacak karanlıklar aydinligaHocam sus be
Sus arkadaş
Yunus ile Barış’a verdiği %100’lük pası iyi izleyin. Bu sene alınacak her topçunun bunları gol yapması lazım. Ayrıca geçen sene çoğu insanın fark etmediği şey bu pozisyonda da belli Sane 1-2 pozisyonda verkaç yapmalık birisini arıyor Yunus paşamız yerinde sabit bekliyor. Vasat topçular isterse 20 gol asist yapsın Yunus ve Barış ikisi de benim için vasat topçu onları izlerken ne keyif alıyorum ne de şapkadan tavşan çıkartmalarını bekliyorum. Üstüne bir de sanki bedavaya oynuyorlarmış gibi davranlılıyor.
mesela yedek santrafor için alınabilecek adam 10'a kaçıyor ve hamle yapmayıp bekliyorlar hala.
Yürü lenSen susarsan ben susarsam o susarsa nasıl çıkacak karanlıklar aydinliga
Sarigozluk Rus hatun scout ediyor şu anİşin kötüsü Okan istifa etse arkasında takımı 2-3 hafta götürebecek biri de yokSarıgözlük ondan önce eşyalarını toplar basar gider. Rezil bir kulüp yönetimi rezil.
Batrakov izlemeye bunu gönderdiysek “İlik gibi” diye rapor yazmıştır.Sarigozluk Rus hatun scout ediyor şu an