Transfer Nöbeti #9

Yeni oyuncular alarak müthiş ortasaha elemanlarımızı küstürmeye gerek yok rtş.
Yav bu adamların prostat kontrolü bile şüpheli, hala medet mi umuluyor? Fıtık ve kifozu olan orta saha mı olur CL seviyesinde? Survivor'a göndersen Acun beğenmez burun kıvırır. Yürüse nefes nefese kalıyor adamlar.

Bence haberler yalan. Başkanımızın önderliğinde kulüpleri kenara sıkıştırdık,yarı fiyatına alacağız. Büyük başkanım benim

Yunus ile Barış’a verdiği %100’lük pası iyi izleyin. Bu sene alınacak her topçunun bunları gol yapması lazım. Ayrıca geçen sene çoğu insanın fark etmediği şey bu pozisyonda da belli Sane 1-2 pozisyonda verkaç yapmalık birisini arıyor Yunus paşamız yerinde sabit bekliyor. Vasat topçular isterse 20 gol asist yapsın Yunus ve Barış ikisi de benim için vasat topçu onları izlerken ne keyif alıyorum ne de şapkadan tavşan çıkartmalarını bekliyorum. Üstüne bir de sanki bedavaya oynuyorlarmış gibi davranlılıyor.

Sahnede zahada ön alandaki kalitesixlikten dolayı kötü göründü bu takımda ver kaç yapacak adam yok

İşin kötüsü Okan istifa etse arkasında takımı 2-3 hafta götürebecek biri de yok 🤣 Sarıgözlük ondan önce eşyalarını toplar basar gider. Rezil bir kulüp yönetimi rezil.

Hızı disinda hicbir özelliği olmayan, trossardın yedeği konumuna dusmus herife 40m teklif ettik he. Ben bu GSyi birakirim arkadas.

Serbest statüde 20 tane yüksek kalite adam vardı. Para harcamak istemiyorsan gider alırsın 1+1e ikna edersin devam etmek istdiğinde yüksek sözleşme yazarsın yada dersin ki kendini yeniden kanıtladığında zaten önün açılır.
Kimseyi alma mal gibi 40-50 milyon arası herifleri hedef olarak tut.
Sonra ay uy.

Bsg abi

Geri
Üst Alt