- 12 Haziran 2015
- 36.515
- 32.249
- 2.693
Abi planlarımı yaptım, 2-3 sene sonra kısmetseBir euro yapmadigin icin oldu bunlar hep. Ben seni sorumlu tutuyorum.
Hatta ABD istiyorum gibi kararım değişti biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi planlarımı yaptım, 2-3 sene sonra kısmetseBir euro yapmadigin icin oldu bunlar hep. Ben seni sorumlu tutuyorum.
Zaten yeterli takviyeler gelmezse devre arası gider Osimhen.Hocam bunlarda yüz olsa transfer yapardı istifa ederler mi
Çorum maçında anlayacağız hocanın durumunu. Sorun sadece teknik kadroda değil oyuncuların bir kısmı da takviye yapılmamasından rahatsız. Başında Osimhen geliyor.
Şey Charles vardı geçen sene bizimle adı çıkmıştı.
Şimdi nerelerde acaba?
Müzik hocam çok rahatti bizi teselli ediyordu. Şimdi ne hale geldi. Şimdi eurovisuonla rehabilite olma zamanı haydi basliyoruzÜlke ülke değil ki, futbol zevkimiz vardı anlaşılan ona da ara vermenin vakti geldi.
Yapacağınız işe komple boydan gireyim
Nolcak halimizKepazelik son surat devam ediyor
Demiştim ve anladık da Sebo gözaltına alınacağını biliyordu muhtemelen. Öyle bir kurşun attı. Muhtemelen ucu yine Galatasaray ile ilişkili birilerine daha dokunacak.Çok değil birkaç saate anlarız ne demek olduğunu
Yaw batrokova teklif yapsalar ne yazaegene teklif yapmamışlar böyle böyle zaman geçirip transfer yapmadan bitirecekler dönemi