Transfer Nöbeti #9

Bir euro yapmadigin icin oldu bunlar hep. Ben seni sorumlu tutuyorum.
Abi planlarımı yaptım, 2-3 sene sonra kısmetse

Hatta ABD istiyorum gibi kararım değişti biraz

stowaway-airplane.webp

Tamam yarışmacı takımız filan da 80 milyonluk futbol hastası ülkede eli yüzü düzgün, kendi yetiştirdiğin sıfır maliyetli çocuklar bulup, 11'e en az 1 tane monte edememek ağır başarısızlık bence. Hoca belki cesur davranmıyor, belki eline o malzeme gelmiyor ama organizasyonun büyük başarısızlığı var ortada.

Bu saçma piyasada azıcık parlayan adamlara 20 30 milyon çekiliyor. Bizim maaş skalası ayrı saçmalık. Bu deniz bitecek elbet. Bütün dünyada kulüplerin bu saçma paraları ödemeyip içe yöneldiği dönem göreceğiz yakın gelecekte bence.

Hocam bunlarda yüz olsa transfer yapardı istifa ederler mi :)

Çorum maçında anlayacağız hocanın durumunu. Sorun sadece teknik kadroda değil oyuncuların bir kısmı da takviye yapılmamasından rahatsız. Başında Osimhen geliyor.
Zaten yeterli takviyeler gelmezse devre arası gider Osimhen.

Şey Charles vardı geçen sene bizimle adı çıkmıştı.

Şimdi nerelerde acaba?

Ülke ülke değil ki, futbol zevkimiz vardı anlaşılan ona da ara vermenin vakti geldi.

Yapacağınız işe komple boydan gireyim
Müzik hocam çok rahatti bizi teselli ediyordu. Şimdi ne hale geldi. Şimdi eurovisuonla rehabilite olma zamanı haydi basliyoruz

Belli ki bu Mora bize gelirse göstermelik kiralık ama gelecek sene bonservisini alacağımız şekilde bize gelecek herhalde. Zaten 1 oyuncuya kiralık 10-12 veriyorsan onu bonservisini alacağım ama seneye atalım onu demek gibi olur herhalde. 1 senelik oyuncuya 10-12 milyon bağlamazsın herhalde yıldız da değilken.

Trabzon Nunez’i de almış, hayırlı işler.

Portekiz’de tutmamış Carlos Vinicius’tan hallice adama 30 milyon ver, Ponomarenko’ya opsiyonlu kiralık teklif et iş mi bu şimdi
Tüm bunların hepsi bilinçli kötülük takımı batırma sürecine doğru yol alıyoruz

cb85ed4e932a7f4fe50d233c5fc7e2e1.jpg

Çeyrek asır önce çeyrek asır sonra…

Bir kulüp hiç mi değişmez yahu hep başa sarıyoruz

Geri
Üst Alt