Transfer Nöbeti #9

Lukaku sağlıklı kalabilirse bizim ligde çok etkili olur maalesef... Dünya Kupası'nda diri de göründü bana belli oranda... Çok gol atmasına bile gerek yok bu arada etkili olması için, iki kişiyi sırtında taşırsa arkadan gelen Greenwood-Ascensio-Talisca-Kerem falan çok boşluk ve şut imkanı bulur... Adamlar forvet arkasını skorer ve şutör adamlarla doldurdu zaten... O bakımdan gol sayısı açısından bilmem ama oyun olarak Gomis benzeri yaratması muhtemel... Riskli mi? Evet, çok riskli ama FB'nin de getirebileceği daha iyi biri var mı bilmiyorum... Ama FB toksik ortamı, baskısı, psikolojisi, İsmail Kartal'ın antrenmanları/yönetimi, FB'nin son dönemde sağlık ekibi problemleri vs derken o da silinip gidebilir gayet, öyle karalar da bağlamıyorum etkili olmasını öngürdüm diye...

Zaten sonuçta yorum yaparız iyi kötü ama bizim FB'nin ne yaptığıyla ilgilenmeden doğru hamleleri yapmamız lazımdı. Biz doğru hamleleri yapsaydık, ana eksikleri giderseydik zaten 2-0 önde başlardık sezona... İstelerse Haaland-Mbappe getirsinler ondan sonra... Onlar bile gelse FB'ye katkıları sınırlı kalabilir biz iyi olduğumuz sürece. Şahan'ın falan postlarında "millet Salah-Greenwood-Trossard aldı" falan demesi çok haklıyken ofsayta düşürüyor o yüzden...

Ins leao gelmezde sende artik gs izlemeyi birakirsin

Fb transferlerin 90% övuyorsun burda yanlis dedigim birsey yok

Iyi futbolcu gelmrsine itiraz ettigim 1 post göstermeni bekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 330733
bak kudurukluktan buraya taşımış ahahahaha hadi bak şimdi %90 övdüğümü kanıtlamazsan da adam değilsin görelim bakalım , 10 tane greenwood postu bulup %90 dersin sen şimdi ahahahaha sosyal mecrada senden çok var bu arada hani ilk yada tek de değilsin haberin olsun :D ben büyük ihtimalle mesela leao çöp deseydim bu sefer de çıkıp derdinki yav greenwood övüyordun leao işte şu yönden böyle daha iyidir sen fb övmek istiyorsun falan
hani bak takıntı dereceni de şu seviyede anlatayım , ben gsyi bırakayım diye gsye gelip müthiş katkı verecek oyuncu gelmesin istiyorsun ahahaha

Mora opsiyonsuz falan kiralanırsa taraftar ayağa kalkar. 3 ay milyon tane adama ilgi gösterip milletin topçusunu opsiyonsuz kiralamak için mi beklediniz derler

Martinelli mi Leao mi dersem Martinelli derim adamin heralde bir yil sozledmesi kaldi ,iki yas daha kücük, PL de kac yildir oynuyor daha az riskli bir transfer olur.
Martinelli mi Leao mi dersem Martinelli derim adamin heralde bir yil sozledmesi kaldi ,iki yas daha kücük, PL de kac yildir oynuyor daha az riskli bir transfer olur.
2 defa alıntıladı ama olsun. 100 milyon euro beklentileri varmış. Martinelli olmaz

Can Uzun’da öyle 45M’lik topçu falan değil 25+5’e vermiyorlarsa kovalamanın anlamı yok.

Osimhen için 75 milyon opsiyon koyup aldık. Mora için de maksimum 50 milyon opsiyon koyulsun. Tutarsa ne âlâ

bak kudurukluktan buraya taşımış ahahahaha hadi bak şimdi %90 övdüğümü kanıtlamazsan da adam değilsin görelim bakalım , 10 tane greenwood postu bulup %90 dersin sen şimdi ahahahaha sosyal mecrada senden çok var bu arada hani ilk yada tek de değilsin haberin olsun :D ben büyük ihtimalle mesela leao çöp deseydim bu sefer de çıkıp derdinki yav greenwood övüyordun leao işte şu yönden böyle daha iyidir sen fb övmek istiyorsun falan
hani bak takıntı dereceni de şu seviyede anlatayım , ben gsyi bırakayım diye gsye gelip müthiş katkı verecek oyuncu gelmesin istiyorsun ahahaha
Leao gelmeyecek ve sen sözunu yiyip burda adamim diye mesaj atacaksin. Greenwoodan sonra sözde gelmiyordun. Haydi yaylan

Leao gelmeyecek ve sen sözunu yiyip burda adamim diye mesaj atacaksin. Greenwoodan sonra sözde gelmiyordun. Haydi yaylan
leao gelirse gelirim dedim , gelmezse yine giderim cevap veremeyince kudurmaya devam ediyorsun hadi göstersene %90 fb övgüsünü konuyu değiştirme kıvrak :D

grinvud gelince bi daha girmicem diyodu şimdi de leao gelmezse mi diyor :asd:
cafer hani benle işin yoktu sen ne kuduruk adamsın ahahaha hani diyordun kardeşim benden bahsetme ben de senden diye , sen benim leao için dediğime laf edeceğine önce kendi dediklerini uygula ahaha

herkesin yatıp kalkıp onun postlarını düşündüğünü sanıyor sanırım :d

Moderatör tarafında düzenlendi:
yemin ederim bizim yönetim yalanda ve taraftarı uyutmada bir dünya markası durumda.Yani kolpacılık bir sektörse dursun ve aveneleri bu işin net Bayern Munihi durumundalar

leao bok gibi top oynamış yine

sane kadar bile etkili görünmüyor son macta

beli kalınlaşmış koşamıyor calım atamıyor sürekli top kaybı

herifi oyundan cıkarmışlar zaten elde kalıcak diye

Geri
Üst Alt