- 22 Kasım 2008
- 11.587
- 7.143
- 2.493
Lukaku sağlıklı kalabilirse bizim ligde çok etkili olur maalesef... Dünya Kupası'nda diri de göründü bana belli oranda... Çok gol atmasına bile gerek yok bu arada etkili olması için, iki kişiyi sırtında taşırsa arkadan gelen Greenwood-Ascensio-Talisca-Kerem falan çok boşluk ve şut imkanı bulur... Adamlar forvet arkasını skorer ve şutör adamlarla doldurdu zaten... O bakımdan gol sayısı açısından bilmem ama oyun olarak Gomis benzeri yaratması muhtemel... Riskli mi? Evet, çok riskli ama FB'nin de getirebileceği daha iyi biri var mı bilmiyorum... Ama FB toksik ortamı, baskısı, psikolojisi, İsmail Kartal'ın antrenmanları/yönetimi, FB'nin son dönemde sağlık ekibi problemleri vs derken o da silinip gidebilir gayet, öyle karalar da bağlamıyorum etkili olmasını öngürdüm diye...
Zaten sonuçta yorum yaparız iyi kötü ama bizim FB'nin ne yaptığıyla ilgilenmeden doğru hamleleri yapmamız lazımdı. Biz doğru hamleleri yapsaydık, ana eksikleri giderseydik zaten 2-0 önde başlardık sezona... İstelerse Haaland-Mbappe getirsinler ondan sonra... Onlar bile gelse FB'ye katkıları sınırlı kalabilir biz iyi olduğumuz sürece. Şahan'ın falan postlarında "millet Salah-Greenwood-Trossard aldı" falan demesi çok haklıyken ofsayta düşürüyor o yüzden...
Zaten sonuçta yorum yaparız iyi kötü ama bizim FB'nin ne yaptığıyla ilgilenmeden doğru hamleleri yapmamız lazımdı. Biz doğru hamleleri yapsaydık, ana eksikleri giderseydik zaten 2-0 önde başlardık sezona... İstelerse Haaland-Mbappe getirsinler ondan sonra... Onlar bile gelse FB'ye katkıları sınırlı kalabilir biz iyi olduğumuz sürece. Şahan'ın falan postlarında "millet Salah-Greenwood-Trossard aldı" falan demesi çok haklıyken ofsayta düşürüyor o yüzden...