- 29 Ocak 2023
- 15.956
- 8.987
- 1.203
Caferin yapmayacağı şey yoktur bu arada konu ben olunca her konunun içinde olur 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar bey şuanda ağlayarak postlarimi tarıyor %90 oranı yakalamak için koş sen de yardım etSerdar Bey iskenderin üzerine tereyağı döküp yemeyi seviyor belli ki
leao gelirse gelirim dedim , gelmezse yine giderim cevap veremeyince kudurmaya devam ediyorsun hadi göstersene %90 fb övgüsünü konuyu değiştirme kıvrak![]()
Serdar hala boş konuşuyorsun kanitla bak sevici olduğumu yalan söylüyorsun hala utanman yok senin hiçHadi canim hadi. 1 topcu gelmedi diye gs birakacak kiṣi gelip bana adamlik ögretmesin
Forumda herkes biliyor senin nasil febe transferleri sevici oldugunu biliyor yav birde gidip senin eski postlarini mi arayim
Yok yav tam kavga çıkacak gibi oluyor sonra bir anda sakinleşiyorlar. Ne transfer var ne kavga nasıl iş bu arkadaşTransfersizlikten millet birbine giriyor 2li tartismalar ile dursun burada bile taraftari böldü. Bu sene genel sosyal medyayi tahmin edemiyom
@Naci Liboş @Ahmet V. DuranŞu Sıla Ahmet Kural avatarını bir kişi daha kullanırsa alayınıza saplıcam.
transfer yapmasak mi acabaTransfer olana kadar bu mesajdan itibaren mesaj atmayacağım bakalım neler olacak hadi görüşürüz