Transfer Nöbeti #9

Caferin yapmayacağı şey yoktur bu arada konu ben olunca her konunun içinde olur 😁

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transfersizlikten millet birbine giriyor 2li tartismalar ile dursun burada bile taraftari böldü. Bu sene genel sosyal medyayi tahmin edemiyom

Chelsea maçındaki Leao'yu Milan mümkün değil kadroda tutmaz. Ağustos sonu 30-40 bandına kadar inerler satmak için.

Hadi canim hadi. 1 topcu gelmedi diye gs birakacak kiṣi gelip bana adamlik ögretmesin

Forumda herkes biliyor senin nasil febe transferleri sevici oldugunu biliyor yav birde gidip senin eski postlarini mi arayim
leao gelirse gelirim dedim , gelmezse yine giderim cevap veremeyince kudurmaya devam ediyorsun hadi göstersene %90 fb övgüsünü konuyu değiştirme kıvrak :D

Hadi canim hadi. 1 topcu gelmedi diye gs birakacak kiṣi gelip bana adamlik ögretmesin

Forumda herkes biliyor senin nasil febe transferleri sevici oldugunu biliyor yav birde gidip senin eski postlarini mi arayim
Serdar hala boş konuşuyorsun kanitla bak sevici olduğumu yalan söylüyorsun hala utanman yok senin hiç

arkadaslar sakin kalalim

İnanmadığım bir kaynak ama forumda paylaşılıyordu. Maksat gündem olsun.

Geri
Üst Alt