Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Bu anket kapanacak: .
Şaka bir yana gerçekten çok yanlış politika izliyoruz.

Önceliğimiz A kalite topçular olmalıydı. Fernandes'i denedik olmadı mı hemen B+ alternatiflerine yönelmeliydik. Biz çok garip bir şekilde A'dan bir anca C seviyesine geçiriyoruz.

Yapmamız gereken 10 hamle bizi çok rahat şampiyon yapardı.

- Günay'dan çıkacaksın Jankat'a formayı vereceksin.
- Singo'dan çıkıp U23 bir sağ bek alacaksın. Sallai mücadele gücü ve birçok bölgeyi yedeklemesi + olarak bek oynarken sağ iç oynayarak oyunu rahatlaması yüzünden kalabilirdi. Veya iyi bir teklifle onu da elden çıkarıp üst düzey bir sol stoper alacaksın.
- Sallai'nin kaldığı senaryoda potansiyeli yüksek veya direkt oynayacak U23 sol stoper bulacaksın.
- Kaan'dan çıkıp Salih'i getirecektik.
- Can bir şekilde bitirilecekti
- İcardi'den çıkıp yerine potansiyeli yüksek U23 forvet alacaktık.
- Oyuna ağırlığını koyacak, tabiri caizse orkestra şefi olan bir 10 numara bulacaksın. Fernandes en iyi adaydı ama uzak bir ihtimaldi. Ama bu isme yakın çok oyuncu var piyasada.
- Barış ile rekabete girecek, Lang'ın bir tık üstü sol kanat.
- Sağlam bir 8 numara.
- Lemina'yı yedekleyecek bir U23.

Biz sadece Lesley ve İcardi ile 2 hamleyi başlattık ama devamını getiremedik.

Bahanelere sığınmayı seviyorlar çünkü ilk 1.5 ay gezmek hoşlarına gidiyor.
Mora yı aldık. var mı diyeceğin

can artık daha elzem

muhtemelen gelirse o oynar

bitti maç
kameralar batrakowda

sara sane'yle fln çok şans yaratabilir, ani üçgenlerde ii işler yapıyor
osiye çok asist yapar bu herif.

süper yıldız mı değil ama çok potensiyalli

Pek çok kişi katılmayabilir ama ben Batrakov'un burada çok iş yapacağını düşünüyorum. Üstelik Avrupa'nın radarında bir isim. ŞL'de biraz gösterse kendini sene sonu sağlam rakam getirebilir.

Mora iyi çalım atiyorda pas vermeyi dusunmuyor. Osimhen bu çocuğu haşlar. Çocukta potansiyel var da bizde gelişmez bunlarla

Uçuvuku tarzı bir transferden sonra "aslında kadromuz yeterli" laflarına hazırlayalım kendimizi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pek çok kişi katılmayabilir ama ben Batrakov'un burada çok iş yapacağını düşünüyorum. Üstelik Avrupa'nın radarında bir isim. ŞL'de biraz gösterse kendini sene sonu sağlam rakam getirebilir.
Zar atan, bahtina razi olur demisler. Biz de tutarsa diye dua edecegiz artik.

Çekirdeğini almayan marketler kapatmadan gidip alsın, maçtan sonra sağlam kavga var burda

Hazırız
75c6f9b2cb4288b61f49844874581d14.jpg

Geri
Üst Alt