Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    116
  • Bu anket kapanacak: .
En iyimser kişi bile bardağın dolu tarafını göremez çünkü bardak boş.

Sezon başlamadan soğuttular taraftarı. Hepsine yazıklar olsun. Yalanlar ile bu taraftarı kandıranlara, 4 yıl üst üste şampiyon olmuş takımı el birliği ile frenleyenlere yazıklar olsun.

Rakipler değil, yine içimizdekiler en büyük düşmanımız.

Orta saha komple yenilenmeli

Torreira denen bitigi hala kadrolara yazanlar var
Sallai
Abdülkerim
Jakobs
Torreira
Sara
Lemina

Şu 6 adam da Galatasaray 11'inde yer almamalı. Bunlar yedeği olmalı Galatasaray'ın. Ama bunu geçtim, biz 0 topçu olan mevkiye bile adam aldıramıyoruz.

Abdülkerim'i yedek bırakacak adamı geçtim, Abdülkerim'e yedek olacak adam bile aldıramıyoruz.

Bu sene Galatasaray, sportif anlamda koşa koşa uçuruma gidiyor.

Hala en iyi 11 bizde, bu donemde hep baskaları sampiyon mayısta biz sampiyonuz diyen kalmamıstır heralde. Bu takım 3. bile olur mu supheli.
Şu an ligdeki en kötü başkan da, yönetim de bizde. Ama sorsan kogreyi halka acalım da Fener, Bjk gibi mi olalım.
Hadi simdi liseliler toplansın maca gelsin kurtarsın takımı, biz gariban taraftardan buraya kadar.

Kaan, ilkay, lemina, Torreira ve sara şutlanmalıydi. Yerlerine 4 tane taş gibi orta saha alınmalı. Bu herifleri gördükçe midem kalkacak bu sene. Özellikle kaan ayhan, ilkay ve sara rencide edilerek elden cikarilmalari lazımdım

En iyimser kişi bile bardağın dolu tarafını göremez çünkü bardak boş.

Sezon başlamadan soğuttular taraftarı. Hepsine yazıklar olsun. Yalanlar ile bu taraftarı kandıranlara, 4 yıl üst üste şampiyon olmuş takımı el birliği ile frenleyenlere yazıklar olsun.

Rakipler değil, yine içimizdekiler en büyük düşmanımız.
Senin başkanına saç ve ibrahim seten abi diyor birlikte yemek yiyorlar. İçimize girenlere bakarsan bu yönetimin davranışları normal dersin

Hoca kırmızıyı neden gördü sizce. Dışa vurumdur.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt