Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.312
- 944
- 658
biz yaşamıyoruz ki aslında ölüyüz bu sezon yaşıyor taklidi yapıyoruzYaw o zaman hakeme ayrı hocaya ayrı şimdi, ne yaşıyoruz olm biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz yaşamıyoruz ki aslında ölüyüz bu sezon yaşıyor taklidi yapıyoruzYaw o zaman hakeme ayrı hocaya ayrı şimdi, ne yaşıyoruz olm biz
Sanmıyorum yav. 1 haftaya falan ambargo sorunu olmayan bir ülkeye 20 milyona gider eleman.o twit doğrudur 20 milyonluk adam için 30 veriyoruz bu bizim 1 nolu stratejimiz, 50 milyonluklara 25mler falan yalan
Tamam bildiğini alsın o zaman? Hoca kötü transfer yapıyorsa, iyisini kendisi yapsın? Ya da iyi bir scout ekibi kursun?
Hoca gelişemedi,zannediyorum forumda hiçbir dönem bu kadar fikir birliği olmamıştır
Minimum 4-5 oyuncu lazım bu saatten sonra kiralık cenker çöplerini Çakarlar.Geçen sene de böyleydi Haziran'da Uğurcan'ı belki 18-20'ye alacakken transferin son günü 36 milyon euro verdiler klasik Dursun Özbek yönetimi işte!
Erden Timur başkan, Arda Turan teknik direktör, yeni Gs. Kaçınılmaz olarak gerçekleşecek.Topyekûn istifa kardeşim Aslan düştüğü yerden kalkar , Arda Turan gelsin , haksızlıklara GSyi ezdirmeyecek yönetim ve hoca acil