Transfer Nöbeti #9

Kulüplerde böyle sorulacak para olmaz kolay kolay, sürekli ödemeler geriden gelir çünkü, yöneticilerin olayı da bu akışı sağlamaktır.

Oyuncu satarsın, kombine satarsın, store gelirin olur, bedelli yaparsın öyle sıcak para girer.

Onu al bunu al 5-10 maaş ver kafasıyla devam edersen nakit akışı böyle tepene biner.

Baştan beri nakit akışında sorun var diyorum yoksa 150 m euroluk transfer de yaparsın şu an yeterki bonservisleri vadelendirebil.
ödemelerin hepsi üst üste geldi heralde
osi transferinin taksitleri bitirelim diye paraları bitirdiler
üstüne maaşlarda cok fazla

Erdem Açıkgöz: "Tribüne hiçbir yönetici taraftarının yanına gitmedi taraftarda bi 30 dakika sonra stadyumda güvenlik görevlilerin uyarısı sonrası çıkarıldı."

yine her maç olduğu gibi klasiik geçiş hücumu ye rakibin orta sahası 30-40 metre top sürsün getirsin bir kişi bile müdahale edemesin
torreira ortada yok olmayabilir sara var ama o da rakibe kene gibi yapışan türden bir adam değil
burada ki ihtiyaç için o kadar yanlış profiller isteniyor ki bir de yok uzun boylu olsun yok fizikli olsun yok şöyle olsun böyle olsun değil işte pape guayeyi getirdin sara yerine o koşacak ne değişecek hiç bişey

şu pozisyondan bir sürü buldular bu arada
pas tercihleri, kurtarışlar vs skoru yakın götürdü
fark yemelik bir oyun oynadık

Emir islam: "Four seasons otelinde 2 menajer şu an orada eğer Dursun başkan onayı verdiği an Batrakov transferi bitecek. "

Okan elli kere geçen seneki hataya düşmek istemediğini ve geniş kadro istediğini söyledi.
5.yılda anlaması cok uzun sürdü onun harici şuanki kadro 2 doğru pası veremeyecek kalitede takım değil.Oyun olarakta çok eksiklik var.Baştan kadro değiştirsek yine aynı futbola benzer olacak yaşanan durum.

satmayla falan bi ilgisi yok
GS'nin mali deniz, yemeyen keriz
olay bundan ibaret

Dursun her sene sampiyon olmak ister
sampiyon oldukca yetki elinde olur, yetki elinde oldukca rant firsatlari cikar karsisina
Bir telefona bakar o durum. Sabahattin şirin'in bile kulağına gitmiş bu durum açıklama yapıyor. Ultraaslan'in ben bu kadar transfer açıklaması yaptığını hatırlamıyorum mesela var bir durum ki üstüne gitmeye çalışıyorlar.

Hocasından antrenör ekibinden scout ekibinden başkanına kadar çok garip bir ekibiz ya gözün kapalı bu işte güvenilir dediğin tek bir adam yok. En büyük şansımız karşımızda senelerdir Ali koçun olmasıydı, beşiktaşı zaten saymıyorum Salih uçanla falan oynuyorlardı geçen seneye kadar. Ligde geri kalan takımlarda bonservise para bile harcamadı çoğu:dd Oyuncuları bıkmış gördüm sığırpressten, set oyunumuz zaten hiç yok. 3-4 tane 30 ar milyonluk adam indirmezsek son günlerde okan buruğun ilk yarıyı görebileceğini düşünmüyorum bu sene.

@Nedim Tokuyucu niye sövdün mesela msjını 3 kisi fln görmüstür en fazla edit sürem 5 sn fln

durduk yere ceza alıyorsunuz yav

Belki de De Bruyne cok ucuza gelir hic sakatlanmaz ve cok iyi oynar
Boyle bir ihtimal de mevcut

Transfer yapamama bir yana da süreç konusunda iletişimi yönetememe işi en büyük problem. Erden Timur yönetimdeyken dönem dönem çıkar konuşur ve tansiyonu düşürürdü. Mevcut yönetim olaydan tamamen kopuk. Bu iş böyle çok yürümez. Ligde 1-2 puan kaybında yönetimi götürecek bir ortam oluştu.

Erdem Açıkgöz: "Galatasaray'ın %100 net bir şekilde Batrakov mu Mora mı herhalde net kararını net vermedi. Dursun başkanın Batrakov konusunda çok yoğun bir baskısı var."
Ya bu ne saçma sapan bir şey kardeşim bu takımın bir teknik direktörü var sen kim oluyorsunda kararı sen veriyorsun şaka mı bu, çık sahaya hocalık yap o zaman.

Hocasından antrenör ekibinden scout ekibinden başkanına kadar çok garip bir ekibiz ya gözün kapalı bu işte güvenilir dediğin tek bir adam yok. En büyük şansımız karşımızda senelerdir Ali koçun olmasıydı, beşiktaşı zaten saymıyorum Salih uçanla falan oynuyorlardı geçen seneye kadar. Ligde geri kalan takımlarda bonservise para bile harcamadı çoğu:dd Oyuncuları bıkmış gördüm sığırpressten, set oyunumuz zaten hiç yok. 3-4 tane 30 ar milyonluk adam indirmezsek son günlerde okan buruğun ilk yarıyı görebileceğini düşünmüyorum bu sene.
Galatasaray'ımız vasat kişilerin elinde sıkışıp kalmış vaziyette ne yazık ki

Hocam kendisine iki gun izin verdi mi. Elde takim yok olanlar da tatil arasi mac yapiyorlar.

Geri
Üst Alt