Transfer Nöbeti #9

Mantıksız. Sezon sonu sözleşmesi bitmişti zaten. İstese uzatmaz, sezona yeni hocayla başlar, işi bu hale getirmezdi.

Şu saatten sonra hoca değiştirse kaç yazar? Sezon başlıyor.
Suçu atacak adam arıyor önce kavukcu sonra burukcu falan fişman, bahane arıyor bu sene biz bu işte yokuz diyemiyor ha bire bahane sıralıyor

Oynamasını bilmeyen ya da niyeti olmayan gelin yerim dar dermiş

osimheni 150 ye satıp 1 sene mola verelim

Nasıl değil yav oyuncu performansına dayalı futbolu da mı Dursun oynatıyor? 😅 Herkes takkesini önüne koyup düşünsün. Hepsi de kendi görevlerinde sıvamış durumdalar.
Okan buruk 4 senedir böyle zaten yeni birşey mi bu. Taraftar, yönetim sezonu saldı mı ihanet mi var onu konuşuyor şuan senin odaklandığın şeye bak

Yav dursun fransiz kac tane iyi hoca var lan ekol diyon bari alman falan de kolpa ise ayri degilse ayri komik yav :asd:

Bu sezonu ancak; bir öğleden sonra ansızın yabancı bir muhabirin gireceği, herkesin "ulan adamı hacklediler mi acaba?" diye düşüneceği kadar uçuk bir ismin Galatasaray'a transferi ile ilgili haberini içeren bir tweet kurtarır.

Okan buruk 4 senedir böyle zaten yeni birşey mi bu. Taraftar yönetim sezonu saldı mı ihanet mi var onu konuşuyor şuan senin odaklandığın şeye bak
Yönetim de 4 senedir böyle. 4 senedir tapılan adamların hepsi Eylül’de geldi. Genel bir aptallık var yani sezonu salmaksa bu 4 sezondur salıyorlar sezonu.

erden başkanda son dk adam alıyordu millet unutuyorda onada laf ettiler burda
Erden timurun geldiği sezon 13. olduğumuz gelirlerin yerlerde olduğu bonservis veremediğin ffpden dolayı 5 milyon euro bile bonservis verirken zorlandıgın torreirayı 6ya alabilmek için haftalarca beklediğin sezondur.Eleştirirken mantıklı eleştirelim.Erdeni çok bayıldığım sevdiğimden değil hakkını vermek lazım.

Ulan o değilde bir defa teklif yapıp ret cevabı alınca niye direkt başka oyuncuya atlıyoruz ? Git yeni teklif yap mesela?

Mandela Keita, Pape Gueye gibi isimleri 6 ay önce iste sonra unut. Daha geçen gün Zeze için teklif yap sonra boşver.

Bu nasıl kafa ya ben anlamıyorum. Böyle transfer bitmez ki zaten.

Insana sürekli ama surekli ferrari çıkarmi rtas piyangodan
Bu sezonu ancak; bir öğleden sonra ansızın yabancı bir muhabirin gireceği, herkesin "ulan adamı hacklediler mi acaba?" diye düşüneceği kadar uçuk bir ismin Galatasaray'a transferi ile ilgili haberini içeren bir tweet kurtarır.

Geri
Üst Alt