Transfer Nöbeti #9

Erden timurun geldiği sezon 13. olduğumuz gelirlerin yerlerde olduğu bonservis veremediğin ffpden dolayı 5 milyon euro bile bonservis verirken zorlandıgın torreirayı 6ya alabilmek için haftalarca beklediğin sezondur.Eleştirirken mantıklı eleştirelim.Erdeni çok bayıldığım sevdiğimden değil hakkını vermek lazım.
Erden timur para yokken bile torreira mertensi temmuzda aldı.

Ne alaka. Bu transfer dönemi gibisi hiç olmadı. Birsürü eksik varken transfer yapmamakta diretiyorlar
Geçen sene takip etmiyordun galiba bu işleri, ya da nasıl bu kadar çabuk unutuyorsunuz hayret ediyorum. 2 yabancı kontenjanı boş girdik devre arasına. Ortasaha stoper diye kan ağlıyordu takım. Barış Alper olmasa ilk 5 hafta havlu atmıştık. Hocamız dar kadro iyidir diye dolanıyordu o sıralar.

Erden timurun geldiği sezon 13. olduğumuz gelirlerin yerlerde olduğu bonservis veremediğin ffpden dolayı 5 milyon euro bile bonservis verirken zorlandıgın torreirayı 6ya alabilmek için haftalarca beklediğin sezondur.Eleştirirken mantıklı eleştirelim.Erdeni çok bayıldığım sevdiğimden değil hakkını vermek lazım.
kacırdıgınız nokta erdeni göreve yine dursunun getirmesi. sponsor ve vizyon bakımından kulubu hatta tüm kulupleri etkiledi başarısı ile ama transferde onunda cok hatası oldu. Erden başkanda transferi gardi ile yapıyordu bi farkı yok. o zamanın piyasasıda farklıydı şimdi topcu almak o zamana göre cok daha zor. Ha dursundan 10 kat iyi başkan olur gelse ama sanmıyorum gelecegini

bu futbol iklimi icin erden başkanın göreve gelmesini de istemiyorum adama zarar veriyoruz.

Sanki her sene tam kadro kamp yapıyormuşuz da bu sene şampiyonluğu salmışlar 😅 Sen sene aynı bu adamlar yeni mi aydı millet?
her sezon aynı şey dursun sattı paraları yedi transfer yok sonunda samp oluyoz bu sene de öyle olur inş

Geçen sene takip etmiyordun galiba bu işleri, ya da nasıl bu kadar çabuk unutuyorsunuz hayret ediyorum. 2 yabancı kontenjanı boş girdik devre arasına. Ortasaha stoper diye kan ağlıyordu takım. Barış Alper olmasa ilk 5 hafta havlu atmıştık. Hocamız dar kadro iyidir diye dolanıyordu o sıralar.
Sen takip etmiyordun herhalde. Birkaç transferi eylüle bırakmakla hepsini bırakmak aynı şey mi. Zaha, sane haziranda mertens torreira temmuzda gelmedi mi, diğerlerini saymıyorum bile. Dediğim gibi birkaö transferi sona bırakmakla hepsini so a bırakmayı aynı kefeye koyma. Böylesi hiç yok

Erden baskanin 2 senede yaptigi butce singo ile saranin bonservisinin toplami kadar yoktur.
singo ve sara bonservisleri gayet iyi sıkıntı maaş olabilir singoda

ikisinide aldıgın bonservise suan elden cıkarabilirsin

ben de bir daha simit yemem arkadaş

hodri meydan

ET dönemi 2 sene harcanan total bonservis Zaniolo ile birlikte 70 m euro mu ne

Sonraki 2 sene 250 m euro.

İletişim konularına girmiyorum bile, herşey tepetaklak olmadıysa Napoli sosyal medya adminine dua edin, şu an zaten çökmüştük diğer türlü.

Niye transfer yapmıyoruz?
dursun biraz eski kafalı opsiyonlu kiralama diye bişey keşfetti kafasına göre herkese aynı teklifi götürüyor millette mal degil kabul etmiyor

lang asprilla olayı zehirledi herifi

bide nakit yok diyorlar

ET dönemi 2 sene harcanan total bonservis Zaniolo ile birlikte 70 m euro mu ne

Sonraki 2 sene 250 m euro.

İletişim konularına girmiyorum bile, herşey tepetaklak olmadıysa Napoli sosyal medya adminine dua edin, şu an zaten çökmüştük diğer türlü.
Erden başkan cıkıp taraftarı rahatlatıyordu, bunlar transferi beceremiyor madem cıkıp taraftara söyleyin ne olup bitiyor

şu taraftara ayrı kuruluyorum

şu 2 pozisyon aynı mı?

leaoya atılan pasta top leaonun önüne gidiyor

barışın pas koşuyoluna degil biraz gerisine geliyor barışta duraksıyor gelişine vuramıyor o yüzden.. ayrıca 2 kişiyi yatırıyor burda köşeye sert cıkarabilirdi yine de iyi iş yapmış

Geri
Üst Alt