Transfer Nöbeti #9

Leao'yu bilmem ama Baris'in bitiriciligi rezil seviyede. Zaten iyi olsa su an bizim oyuncumuz olmazdi. Yani o oyle tek pozisyonluk olay degil.
iyi bitiriciliği olan oyuncuların çoğunluğu barış tipinde yüksek efor sarf eden topçular değildir. Nabız ebesinin örekesinde atarken o işleri kötü yapabilirler.

kacırdıgınız nokta erdeni göreve yine dursunun getirmesi. sponsor ve vizyon bakımından kulubu hatta tüm kulupleri etkiledi başarısı ile ama transferde onunda cok hatası oldu. Erden başkanda transferi gardi ile yapıyordu bi farkı yok. o zamanın piyasasıda farklıydı şimdi topcu almak o zamana göre cok daha zor. Ha dursundan 10 kat iyi başkan olur gelse ama sanmıyorum gelecegini

bu futbol iklimi icin erden başkanın göreve gelmesini de istemiyorum adama zarar veriyoruz.
Valla erdeni getirmese 2. senesinde gönderilirdi dursun özbekte.Okan burukta seferoviç ile devam etse gardi ve erden timur icardi riskini aldı yoksa seferovic veya icardiye yakın herhangi bir forvet gelmeyeceği için 7-0lık başakşehir maçında daha varamadan kovulmuştu.O zamanın piyasası farklıydı ama sen 2-3 milyon euro fazla vermemek için 40 takla atmak zorunda kalıyordun.Ffp+para yok.Erden timur cebinden verdiğide oldu.Wan bissakka 20-25 civarıydı mc tominay istedik 20-25 üzeri istiyorlardı o zamanda piyasa az değildi.Şuanki yönetim öyle bir parasızlık yaşasa 5-10 milyon euroya transfer yapamaz şuanda da yapamıyorlar çünkü öyle bir futbol komitesi yok teknik ekipte. her transfer 25 30 üstü yapamayacağına göre ortada büyük yalan var taraftarı oyalamak için.Erden timur potansiyel içeren bir başkan.İnsanların bir çoğu bu yüzden destek veriyor.Hatası olacak tabiki.Bu başkanın potansiyeli bırak giderek daha kötüye gideceği çok açık.

Sen takip etmiyordun herhalde. Birkaç transferi eylüle bırakmakla hepsini bırakmak aynı şey mi. Zaha, sane haziranda mertens torreira temmuzda gelmedi mi, diğerlerini saymıyorum bile. Dediğim gibi birkaö transferi sona bırakmakla hepsini so a bırakmayı aynı kefeye koyma. Böylesi hiç yok
Tamam bunlar çok becerikli çok planlı adamlar bu sezonu sattılar 😅 Geçen sene kalecisiz lige başlayan da biz değildik

singo ve sara bonservisleri gayet iyi sıkıntı maaş olabilir singoda

ikisinide aldıgın bonservise suan elden cıkarabilirsin
Olay o degil sen oda gec yapiyordu ona da laf ettiniz diyorsun ya bende diyorum ki adamin total 2 yaz butcesi yazda oldugumuz icin onu kistas aliyorum. Singo ve saranin bonsu kadardi baktim simdi ai'inda yardimiyla

ilk yazin 27 ikinci yazin 29 milyon odemisiz. Bons Simdi sen sözde bunu 1 tane adama teklif ediyorsun haberlere göre adamin tum butcesini yani. Bu ekonomik guc yetkisi onda olsaydi ne yapardi , yapmazdi bilemeyiz yaşanmadi çünkü.

Erden Timur varken transferin iyi ya da kötü, geç ya da erken olmasından ziyade en azından bir plan program olduğunu biliyorduk, gecikiyorsa bile bir sebebi olduğu ve mutlaka yapılacağı bilinirdi. Şu an resmen kafası kesik tavuk gibi ne idüğü belirsiz bir politika var, hatta politika var mı o da kesin değil. 40-50 bons, 7-8 maaşlar falan havada uçuşuyor, bir retten diğerine, sürekli menajer kucağında gezen, aynı bölge için 10 farklı profile teklif yapıp ya tutarsa diyen anlamsız bir yönetim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu M. United'in sosyal medya ekibine 1 milyon euro verelim de Okan Buruk'un " Okul çocuğu Portekizli " sözünü yazsınlar

Valla erdeni getirmese 2. senesinde gönderilirdi dursun özbekte.Okan burukta seferoviç ile devam etse gardi ve erden timur icardi riskini aldı yoksa seferovic veya icardiye yakın herhangi bir forvet gelmeyeceği için 7-0lık başakşehir maçında daha varamadan kovulmuştu.O zamanın piyasası farklıydı ama sen 2-3 milyon euro fazla vermemek için 40 takla atmak zorunda kalıyordun.Ffp+para yok.Erden timur cebinden verdiğide oldu.Wan bissakka 20-25 civarıydı mc tominay istedik 20-25 üzeri istiyorlardı o zamanda piyasa az değildi.Şuanki yönetim öyle bir parasızlık yaşasa 5-10 milyon euroya transfer yapamaz şuanda da yapamıyorlar çünkü öyle bir futbol komitesi yok teknik ekipte. her transfer 25 30 üstü yapamayacağına göre ortada büyük yalan var taraftarı oyalamak için.Erden timur potansiyel içeren bir başkan.İnsanların bir çoğu bu yüzden destek veriyor.Hatası olacak tabiki.Bu başkanın potansiyeli bırak giderek daha kötüye gideceği çok açık.
varsayımlar üzerine konuşmak sacma geliyor

erden başkan gidince de sampiyon olduk bu sefer 75 m verip topcu aldık o kadar yükselttik cıtayı

bence onun burda olmasından cok kattıgı vizyonu devam ettirmemiz önemliydi.. fb de bizim gibi iyi topculara yöneldi ondan sonra

ben her zaman demişimdir mehdi gibi adam

Erden Timur gibi inanılmaz bir futbol vizyonuna sahip olan üstelik bunu sadece 40 yaşında yapmayı başarabilen bir adam elbet bu kulübün bir gün başkanı olacak ha seneye ha 10 sene sonra

Elbet bunlardan kurtulacağız

kacırdıgınız nokta erdeni göreve yine dursunun getirmesi. sponsor ve vizyon bakımından kulubu hatta tüm kulupleri etkiledi başarısı ile ama transferde onunda cok hatası oldu. Erden başkanda transferi gardi ile yapıyordu bi farkı yok. o zamanın piyasasıda farklıydı şimdi topcu almak o zamana göre cok daha zor. Ha dursundan 10 kat iyi başkan olur gelse ama sanmıyorum gelecegini

bu futbol iklimi icin erden başkanın göreve gelmesini de istemiyorum adama zarar veriyoruz.
Oy için getirdi. Madem getirdi niye gitmesine izin verdi?

Tamam bunlar çok becerikli çok planlı adamlar bu sezonu sattılar 😅 Geçen sene kalecisiz lige başlayan da biz değildik
Yav plansızlıklarını biz de biliyoruz da bu sefer bir mazaret yokken transfer yapmanaya diretiyorlar. Önceden en azından sane osimhen falan bir uğraş veya bahane vardı. Bu sefer çıtları çıkmıyor

Olay o degil sen oda gec yapiyordu ona da laf ettiniz diyorsun ya bende diyorum ki adamin total 2 yaz butcesi yazda oldugumuz icin onu kistas aliyorum. Singo ve saranin bonsu kadardi baktim simdi ai'inda yardimiyla

ilk yazin 27 ikinci yazin 29 milyon odemisiz. Bons Simdi sen sözde bunu 1 tane adama teklif ediyorsun haberlere göre adamin tum butcesini yani. Bu ekonomik guc yetkisi onda olsaydi ne yapardi , yapmazdi bilemeyiz yaşanmadi çünkü.
simdi o dönem yaptıgı acıklamaları okuyorum

sanchez son dk olmuş 25 ıstemısler 9 a son gün inmişler

ramos bize gelmeyi kabul etmiş. adamlar sanchezde düşmese 9 a ramosu alıyormuşuz

arabistan transfer fiyatlarını artırmıs 2 3 kat

Sanchez transfer sürecinde hakan calhanoglu gsye git demiş kanım dondu

zaha , tete direkt fbnin alacağı adamlardı bonservissiz
angelino için adamın yanına gitti kiralık olmasına rağmen ikna için ki oyuncuda erden beyin yaklaşımı çok etkili oldu transferde dedi bizzat
oyuncu tutar tutmaz ayrı ama maliyet , maddiyat gibi etkenleri çıkarınca bambaşka bir etkisi vardı erden timurun

bunlar daha u23 kuralına uymasına rağmen duranı getirmeye maçaları yemedi
doue , zalewski faciaları akıllarda
yani öyle geç kalma vsyi de geçtik , kavukçu dışında oyuncuyla birebir görüşmeye giden bile yok muhtemelen ki o da bu sene pasifize edilmiş görünüyor tamamen menajerler ve aracıların arasında top gibi sektiriyolar

Geri
Üst Alt