Transfer Nöbeti #9

çok uzun süredir açıklamaları maalesef bu yönde

hatta bizzat şunu söyledi: savunmada çok kalabalığız takviye yapıp yapmayacağımıza bakacağız
Valla ben "bana iki tane 11 lazim" anlaminda yaptigi demece gore bakiyorum. Oralarla alakamiz yok.

Eldeki 11i bile duzeltemedik.

Bu sezon baya catirdar ortam, kime ne denk gelecek gorecegiz.

Ya bu muhabbet o kadar anlamsız ki öyle he tüm kadroyu silecektik hele 4 sene üst üste şampiyon olduktan sonra. Hani orta sahayı desen anlarım da yoksa diğer türlü radikal şeklinde olmayacağını burada 100x anlatıldı zaten bu bir Fifa konsol oyunu değil. O dediğin olmayacağı belliydi. Bu dediğin anca kademe kademe olur gerçekte ki doğrusu da öyle olması.

En azından orta sahayı upgrade edebilsek zaten takımın ruhu değişir özellikle forvetler ile bağlantı olacak bir oyuncu eksikliği çok bariz.

Hala manüplasyon yapmaya çalışıyorsun, ben takım komple değişsin falan demedim zaten. Ya neyse kardeş ben yazmaktan yıldım gerçekten. İlk CL maçından sonra takım dökülüyor falan yazma tamam mı buraya gelip.

İlla 50 milyon euro mu vermemiz lazım tek topçuya ya. Bu maestro ve ümit akdağ'ı alsak gelsek ne olur neremiz eksilir ulan

Serdar Kelleci: ''Galatasaraya'a 8 alinmiyacak mi diye sordugumda , Hayir 8 alinmiyacak zaten elimizde Lemina , Ilkay , Kaan Ayhan , Nhaga ,Lesley ve Sara varken 8 de almayalim bir zahmet diye cevaplandi''

Bu sene baska sporla ilgilenin beyler , bu sene 13.luk sezonumuz olacak.

Bir tane kesin güvenebileceğin adam yok şunların arasında

Burada paylaşılan skilss videolarında izlediğim Batrakov ve Mora bizim ihtiyacımızı karşılayacak oyuncular değil bize ne verebileceği belli net oyuncular lazım

Haziran sonunda gidecekler belli olup menajerlerle teklif getirin denilmeliydi
Sıngo Sallai Jacobs Sara Sane
Hangisine teklif varsa gonderilmeliydi
Lemina ile asla uzatilmamaliydi
Lemina yerine 8 Icardi Yerine 10
Giden başka birinin yerinede bir kanat alir
Önüne bakardin ama şampiyon kadro masalları sonlarını hazırlardı devre arasına yarıştan kopariz
Önce Okan sonra Dursun gider

Hala manüplasyon yapmaya çalışıyorsun, ben takım komple değişsin falan demedim zaten. Ya neyse kardeş ben yazmaktan yıldım gerçekten. İlk CL maçından sonra takım dökülüyor falan yazma tamam mı buraya gelip tamam?
Senin yazdığında mesajda takımın döküldüğü ve neredeyse kaliteli oyuncu olmadığı yönünde, nasıl bir anlam çıkartmak gerekiyor bu mesajından?

Benim mesajımı alıntılayarak orada ne yazmışım iyi okudun mu? 6 tane kaliteli oyuncumuz var ve bunların oynadığı yerde Fenerde daha iyisi yok demişim.

Sen geldin uzunca teoride falan filan anlatıyorsun?

Kadroda iyi oyuncular var ama eksik, önemli olan da eksikleri halletmek diyoruz bizde? Takıma 4-5 tane iyi adam alınsa zaten farklı olacak herşey.

Yabancı siniri olmasa Kimse Can uzuna 30 bile vermezdi can olmamış ham oyuncu
Batrakov ham oyuncu
Leao bizim sisteme zerre uymayan oyuncu
Mora filan tüy siklet bizim ligte içinden gecerler
Martinelli 25 yaşında futbola küsmüş trosardin yedeği
Bunların hepsini alsak yine bir halt olmaz hiç biri net oyuncu değil
Rashford Bruno Fernandes Musiala
Reinders gibi aPlus garanti adamlar gelmezse osimhene birşey olsa ilk 5 yapamayiz

Kadro hala erden timurun kemik kadrosu

Onlardan 2si daha gitsin takım acayip tökezler (osimhen ve uğurcan yüksek bonservis dursunun eseri değil)

Hayatımda gördüğüm en leş 8 lerde ilk 5 e girer. Atletizm dinamizm namına hiç bir şey yok Sara'da.
birtane mac vardi hangisi hatirlayamadim ceza sahasi icinden topa vurdu top yuvarlanarak kalecisin dizine gitti sanirim A.Madrid maci.
U14den adam getir topa daha sert vururdu

Galatasaray 4 5 sene de bir dibi görür bu sene onlardan birisi olacak muhtemelen, bu arada ua açıklaması çok net emir/rica gittiğinin kanıtı sebo o açıklamayı boşuna yapmaz

Geri
Üst Alt