- 12 Haziran 2015
- 36.515
- 32.250
- 2.693
Ülke ülke değil ki, futbol zevkimiz vardı anlaşılan ona da ara vermenin vakti geldi.
Yapacağınız işe komple boydan gireyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun ile alakalı değil bu Akın Gürlek ile alakalı paylaşımı sanırım.
Tottenham 70 milyon pounda alamadı renktaş ne gakposuCan Uzun'unda öyle takıma level atlatacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum bize cok lazım değil...
Takım level atlasın kalitemiz artsın diyorsak evet pahali ama Liverpool'dan Gakpo'ya gidersin olur biter
Mora daha potansiyelli de sadece kiralık alınacaksa saçma olur Enscisio'yu al bons ile geç yani.Roma işi sanırım GS'yealın oyuncuyu yoksa bakın başka talibi de var oraya veririz diye işi acele getirmeye çalışıyorlar sanırım. Ben hala u23 10'a gideceksek neden bu isim Encisio olmuyor onu anlamıyorum.
ET de değildi zaten onun direk sebebi belli seninle uğraşacağım diyen kişi o. Herkes seçime bağlıyor da Erden Timur zaten geçtiğimiz seçimde aday olmayacağı belliydi. Aday olacaksa 2028 seçiminde aday olacaktı Erden Timur.ET de değildi de neyse
Artık 30 degil 40 vereceksin çünkü rakipler bunu biliyor bundan sonra çıkacak fazla her kuruş başkanın ve yöneticilerin cebinden karşılamalı bu noktaya süreci kendileri getirdiler
Artık 30 degil 40 vereceksin çünkü rakipler bunu biliyor bundan sonra çıkacak fazla her kuruş başkanın ve yöneticilerin cebinden karşılamalı bu noktaya süreci kendileri getirdiler
Bir euro yapmadigin icin oldu bunlar hep. Ben seni sorumlu tutuyorum.Ülke ülke değil ki, futbol zevkimiz vardı anlaşılan ona da ara vermenin vakti geldi.
Daha potansiyelli mi emin değilim ama direk oynayıp katkı vermeye daha hazır olan isim bence Encisio bir de bonservisi biri 25+5 veya direk 30 diyelim diğeri 50-60 milyon euro. Hiç düşünmeden Encisio'yu alırdım.Mora daha potansiyelli de sadece kiralık alınacaksa saçma olur Enscisio'yu al bons ile geç yani.
Enciso’dan birileri istediği komisyonu koparamadı herhalde. Birden rafa kalktı ismiMora daha potansiyelli de sadece kiralık alınacaksa saçma olur Enscisio'yu al bons ile geç yani.