Transfer Nöbeti #9

Morayı da çakmak üzereler tam bizim hocanın oyun sistemine uyan bir oyuncu basar top kapar çok koşar herşey bar bu çocukta

D. Köhn ayarında 2 veya 3 oyuncu gelir. Transfer de biter.

Klasik Gs batariz belli bi vakit sonra tekrardan ayayag kalkmaya çalisir.
O değil villereal maçında orta sahayı follos ettiler gözümüzün içine kadar soktular. Sizin orta saha kepaze dediler yinede bu orta sahayla şampiyonlar ligine mi gidecekler.

Bunlar nhagayi kiralayıp yerine adamda almazlar.

Ayni mesaj icinde hem oyuncu aldiriyor hem de aldirmiyor diye sovmussunuz hocaya.

Elbet hatasi var ama onun istediklerinin alinip alinmadigini bilmiyoruz. Belki de isimleri verdi fakat baskan-yonetim al(a)madi.

Malum daha oncesinde McTominay, Doue vs istemisti fakat yerlerine baska isimler alindi. Gelen oyuncuya da tavir yapilacak hal yok.

Su an takimin her noktasi kirmizi alarm veriyor. Bunu sadece transferle aciklayamayiz. Bu seviyede bu kadar kopuk oynayan takim gormedim hayatimda. Hocayla ilgili elestiriyi biraz daha oyuna yonelik yapmamiz lazim, transfere yonelik degil.
Sonraki kısımdan başlayayım; Hocayı oyun bağlamında benden net eleştiren yoktur, daha ileri gidenin şahsi husumeti filan olabilir. İlk sezon bitmeden çift 8 ve hücumcu beklerle oynatmaya çalıştığı ucube sistem için ''Burukball; 2-4-4 Bam Bam Bam'' başlığını açmıştım. Onca bek için onlarca milyonu heba ettirdikten sonra fark edebildi, ofansif beklerle 4-2-3-1 oynayamayacağını, belki halen de tam ikna olmamıştır, öyle bir inat var herifte. Net bir 6 oynatmamak konusundaki inadında ise halen diretiyor...Ha ezelden mi karşıtım kendisine? Asla. Bilakis, takımın kendisine emanet edilmesi söz konusu olduğunda, ''Takım tamamen bitik durumda, yeniden yapılanma belki iki yılı alacak, açık ara yeterliliği en yüksek adam için doğru zaman olmayabilir'' diye çekincemi belirtmiştim. o derece olumluydum, mesajlar kayıtlıdır. Zaman içinde güvenimi fena halde sarstı.

İlk kısım; takımın hem sağbek, hem de stopere ihtiyacı varken, her daim dar kadrolarla çalışma tercihinden dolayı Singo ile iki mevkiiyi birden kapatmaya çalışmasından bahsettim. O maliyete ondan daha iyi bir sağbek+çok daha iyi bir (Tercihen sol) stoper rahatlıkla alınırdı ve şimdi defans hattını hiç düşünmüyor olurduk; Sallai hiçbir vakit ideal sağbek olmadı zira. Dediğim gibi, kontenjan sorunu da yoktu. Anlamadığın yahut itiraz ettiğin husus nedir?!..

1786278772370.webp

Olum bi yerlerden baskı gelip bizim paralara ts mi çöktü bu nedir bunların para nereden geliyor

Torreira Lemina orta sahasini bir ust noktaya tasiman gerekirken onlardan daha vasatini Ugocukwuyu alip getirdiniz acil ihtiyacmis gibi. Simdide kapi kapi dolasip onumuze gelene teklif yapiyoruz. Yahu her sene ayni sey olur mu bir kulupte bu sene iyice bkunu cikardiniz.

Rekor stadyum forma sampiyonlar ligi gelirlerini koymussun cebine taraftar elinden gelenin fazlasini yapmis. Biletse bilet urunse urun almis gik dememis. Sokaktan bi adam cevir baskan yap bu kadar rezil yonetemezdi su sureci. Defolup gidersiniz insallah bu taraftar bunu haketmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine Trabzon fener kapisnasi yaptıracaklar gibi

Geri
Üst Alt