Transfer Nöbeti #9

Yav iyi kötü adam 4 yıldır elindeki kadro ile şampiyon oluyor, avrupa da son 16 yapmış sen ve yanındakiler kim oluyorsunuzda adamın işine karışıp oyuncu tercihlerinde kendi fikirlerinizi ortaya sürüyorsunuz şaka mı bu kardeşim. Okan mora diyorsa mora gelecek 3. ligde bir oyuncu gelecek diyorsa o gelecek sokucam bunların fikir ayrılıklarına yönetimdekiler kim oluyorda ne kadar futbolu biliyorlar da kendi fikirlerini sürüyorlar ortaya.

O değil villereal maçında orta sahayı follos ettiler gözümüzün içine kadar soktular. Sizin orta saha kepaze dediler yinede bu orta sahayla şampiyonlar ligine mi gidecekler.

Bunlar nhagayi kiralayıp yerine adamda almazlar.
Kontenjan yok istesen kimi alacan zaten beceriksizleri bi tarafa atalim hadi.

Curtis, Reijnders kim varsa alın gelin orta saha düzeltmedikten sonra işimiz yaş

Biz orta saha diyoruz da millet ne coplerle futbol oynuyor.. okan onde 6 kisi basma sevdasina devam ettikce biz zorlu mac kazanamayiz...Bakin gorun bu kafayla gidersek anadolu takimlari da cokca celme takacak
Bu kafayla lig rekoru nasıl kırdık 4 sene şampiyon olduk, senin anlattığına göre ilk 5 girmememiz lazım

sen benim hocayı ne kadar sevdiğimi biliyorsun. fakat an itibariyle benim böyle bir düşüncem ve umudum yok.

çünkü takımda an itibariyle bizi heyecanlandıran bir tane faktör yok. ve bir sebebi de hoca. ben geride bıraktığımız 4 sezon başlangıcında da bi heyecan duyuyordum her anlamda. şuan sıfır.

hocanın hali tavrı da bu umudu vermiyor. çünkü kardeşim senin en isyankar, en alev alev ortalığı yakar vaziyette olman gerekirken bir nevi paratoner görevi görüyorsun.

Yav iyi kötü adam 4 yıldır elindeki kadro ile şampiyon oluyor, avrupa da son 16 yapmış sen ve yanındakiler kim oluyorsunuzda adamın işine karışıp oyuncu tercihlerinde kendi fikirlerinizi ortaya sürüyorsunuz şaka mı bu kardeşim. Okan mora diyorsa mora gelecek 3. ligde bir oyuncu gelecek diyorsa o gelecek sokucam bunların fikir ayrılıklarına yönetimdekiler kim oluyorda ne kadar futbolu biliyorlar da kendi fikirlerini sürüyorlar ortaya.
Aldırdığı saçma sapan adamlardan bıkmıştır belki yönetim. Beklere 60-70 milyon euro harcatıp en büyük başarısı CL son 16 sı olunca onlar da yeter demiştir. Sayısız Avrupa rezilliğini de ekleyelim. Ben olsam ben de teknik sorumluya transfer yapmam

Geri
Üst Alt