- 16 Haziran 2010
- 204.607
- 156.859
- 6.838
Ucuza vermeyiz diyor Kavukcuadam almıyorsunuz tamam da nelssonu jelerti niye göndermiyorsunuz nasıl bir izahı var bunun mesela
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucuza vermeyiz diyor Kavukcuadam almıyorsunuz tamam da nelssonu jelerti niye göndermiyorsunuz nasıl bir izahı var bunun mesela
100 kere Mora, bin kere Mora derim.25 milyona Batrakov mu
Yoksa
10+45 milyona Mora mı
![]()
25 milyona Batrakov mu
Yoksa
10+45 milyona Mora mı
![]()
mora çok ii bi herif ama takımı oynatan bi karakter değil. kendi kendine ne katkı yapar o da belirsiz gibi
batrakov tüm takımı organize ediyor 90 dk koşan bi tip, hava toplağan fln olağanüstü. osi sane varken bize daha uygun profil
+1 aynı fikirdeyim100 kere Mora, bin kere Mora derim.
Batrakov bana göre Sara'nın daha ufak ve kısa mesafede hızlı versiyonu.
Mora ise Yunus profili bir oyuncu ama çok daha yeteneklisi ve çok çok daha potansiyellisi.
25 milyona Batrakov mu
Yoksa
10+45 milyona Mora mı
![]()
Benim anladigim Mora ozel bir yetenek henuz bunu sahaya yansitmis degil tam olarak Arda Gulerin fb macerasi gibi.Batrakov daha olmus oynadigi lig itibariyle soru isareti gibi duruyor.Eger bonservisi alinacaksa Mora derim alinmayacaksa bonservisli Batrakov25 milyona Batrakov mu
Yoksa
10+45 milyona Mora mı
![]()
Isimlerden bagimsiz burda benim bakis acimda bir problem daha var.25 milyona Batrakov mu
Yoksa
10+45 milyona Mora mı
![]()