Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Bu anket kapanacak: .
25 milyona Batrakov mu

Yoksa

10+45 milyona Mora mı

🤷
100 kere Mora, bin kere Mora derim.

Batrakov bana göre Sara'nın daha ufak ve kısa mesafede hızlı versiyonu.

Mora ise Yunus profili bir oyuncu ama çok daha yeteneklisi ve çok çok daha potansiyellisi.

geliyor wonderkidimizi

Sallai veya Singo gönderip u2e bek almaktan bile acizler

Gidip ucuza Fabio Vieira'yi alsinlar. Hamburg tek haneli milyon rakami ödemeyi istiyormus tek, Arsenalin beklentisi 10-15 arasiymis. Maasi'da orda 3 milyon brüt bile olmayacakmis takimlar anlasirsa. Hamburgu baya sirtlamisti. Boyu'da tek 1,70m, tam hocanin istedigi boyda bir 10 numaraya benziyor.

25 milyona Batrakov mu

Yoksa

10+45 milyona Mora mı

🤷

mora çok ii bi herif ama takımı oynatan bi karakter değil. kendi kendine ne katkı yapar o da belirsiz gibi

batrakov tüm takımı organize ediyor 90 dk koşan bi tip, hava topları fln olağanüstü. osi sane varken bize daha uygun profil

mora çok ii bi herif ama takımı oynatan bi karakter değil. kendi kendine ne katkı yapar o da belirsiz gibi

batrakov tüm takımı organize ediyor 90 dk koşan bi tip, hava toplağan fln olağanüstü. osi sane varken bize daha uygun profil

Mora + Batrakov'un beraber geldiği senaryo bana göre cillop olur.

25 milyona Batrakov mu

Yoksa

10+45 milyona Mora mı

Sahaya koydugunda direkt katki versin takim oyununu ileriye tasisin diyorsan net Batrakov. Mora belki 2-3 sene sonra superstar olabilecek potansiyeli var evet ama Emre Mor gibi kaybolup gidebilirde. Ayrica bonservisini alamayacaginda asikar. Net Batrakov su durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle heis, Batrakov'u çoğu iç saha maçında 8 numara gibi de kullanabiliriz çünkü. Önüne de Mora atarız. Zaman zaman Mora'yı ters ayaklı kanat forvet oynatırız zaten en büyük olayı patır kütür çalım atabilmesi Mora'nın, dar alanda TSL'de şov yapar.

ya allahınız verse Leao kazığını sokmayın kulübe, Leao yerine Mora alın, ayrıca Batrakov da alacaksanız alın en azından 8 de oynar yeri gelince.

25 milyona Batrakov mu

Yoksa

10+45 milyona Mora mı

🤷
Benim anladigim Mora ozel bir yetenek henuz bunu sahaya yansitmis degil tam olarak Arda Gulerin fb macerasi gibi.Batrakov daha olmus oynadigi lig itibariyle soru isareti gibi duruyor.Eger bonservisi alinacaksa Mora derim alinmayacaksa bonservisli Batrakov

Mora
Can Uzun veya Batrakov
Sol Stoper
23 yaş üstü tecrübeli orta saha oyuncusu. (6 veya 8)

Şu 4 transferle bu takım dirilir.

25 milyona Batrakov mu

Yoksa

10+45 milyona Mora mı

🤷
Isimlerden bagimsiz burda benim bakis acimda bir problem daha var.

Onumuzdeki senenin butcesine/limitine etki edecek her sey, torreira /lemina / davinson./ Sara ya da sallai / belki singo gibi adamlarin ayrilmasindan sonra ya da yerlerine takviyelerden cikacak.

Onun haricinde cocuklari bilmiyorum karsilastiramam. Hadi rus olmasi vs hic bir faktor/negatif olusturmayacak dersek aralarinda 1 topcu parasi fark var...

Geri
Üst Alt