Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Bu anket kapanacak: .
Bence Salai gönderip yerli bir sağbek ile idare edip iki 8 ile oynamak curtis jones ya da rejınders gibi. Hem ismi yazılan 10 numaralardan daha iyi olur . Yeri gelir defansif anlamda da daha sağlam olur takım

ata oğuz'u raporladım
Doğru duvar yıkılmaz. @Ata B. Oğuz doğru haberin kaynağı. Yedirmeyiz kardeşim. :cigara:
Over It Running GIF by Film Riot

Dünyada futbolcu kıtlığı var.Biraz sivrilen diomande, ,manzanbi gibi genç yetenekler kapış kapış hemen giderken portonun 19 yaşındaki süper yeteneğine roma ve bizden başka üst düzey klüplerin gitmemesi soru işareti..

24-25 sezonundaki performansı geçtiğimiz sezon tekrarlayamadı
genel olarak rotasyon oyuncusu, maç başı 42 dk sahada kalmış
skor katkısı da yapmadı
biraz bencil bi oyun tarzı var son bölgede, fiziği yetersiz. ailesi/ajanları vs yönünden de problemli bi herif

top kontrolü en üst düzey ama gerisi biraz soru işareti, neye evrileceği pek belli değil gibi

Ya 10 numara bulamıyorsanız gidin Aslani alın çift forvet zaten taktiğimiz yok uzun top atıyoruz sürekli oynayalım bam bam Allah ne verdiyse

Stadın boş kalması güzel tepki oldu, kuduz köpek gibi saldırıyorlar her yere.

Reis canın yerine iyi bir 8 gelse daha iyi olur sanki..
İlk etapta diye düşündüm cengiz sol stoper 8 numara ihtiyacı baki eksik bitmiyor ki anasini satayım

Leao santraforu yedekler, Can sol açığı hatta forveti kotarır, Hannous fiziksel yapısı itibariyle 8 de oynar diye düşünüyorum hatta kanat bile oynar git geli var adamın ama o da premier lig istiyor herhalde

Velhasıl iş galatasaray kadrosuna geldi mi ihtiyaçlar bitmiyor, ne yapacağız bilmiyorum zaten bizi umutsuzluğa sevkeden de o

Geçen sene nasıl ki bizden Barış Alperi son dakika istediler de vermedik, şimdi de biz adamlardan Barış Alper seviyesindeki oyuncularını istiyoruz doğal olarak da bize vermiyorlar ya da yüksek fiyat çekiyorlar.

En iyi transferleri Galatasaray yapacaktı, şimdi ortada Mora ve Batrakov isimleri dönüyor. Bu iki isim de anca rotasyon oyuncusu olur, taraftar da sırf transfer olsun diye istiyor artık bunları. Bize kendi liginde oynamış/oynayan, CL atmosferine çıkınca ayağı titremeyecek adamlar lazımdı.

Her ne kadar hazırlık maçları da olsa takım kırmızı alarm vermekten karpuza döndü. Bu saatten sonra da Osimhen gibi bir piyango düşüp bizi canlandırmadıkça işimiz çok zor.

Bir şekilde kendimizi ilk 2ye atıp seneye de yabancı kuralını kaldırtmamız lazım ki bize yakışan oyuncuları alabilelim. CLde falan başarı bu saatten sonra imkansız.

Mora'nın fethi, tarihte iki önemli döneme ayrılır. İlki, Fatih Sultan Mehmed tarafından 1460 yılında Mora Seferi ile yarımadanın büyük kısmının Osmanlı topraklarına katılmasıdır. İkincisi ise 1715 yılında Venedik'ten Mora'nın geri alınmasıdır.

Geri
Üst Alt