Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    122
  • Bu anket kapanacak: .
Bu hafta içerisinde bir transfer kesin biter bence. Ha tatmin oluruz olmayız ayrı bir konu. Bir transfer ağustos sonunda, iki transfer de eylül'de yapılır, transferi kapatırız.

Ben uzun boylu yapılı bir teknik direktör istiyorum tek kriterim bu, madem insan kendi gibi olanı arzuluyor mora cora batrak matrak uğraşmayız en azından

Mora cok iyi bir topcu ve daha yasi da genc

Daha büyük liglerde oynama sansi var,bu yüzden menajeri mendes de anladigim kadariyla italya’ya pazarlamak istiyor

Ama oyuncu da daha fazla para kazanma istegi var cünkü bir önceki dönem galiba arabistan ligine gitmek istemis kulubu yollamamis

Verecegimiz yillik ücret ile kandirma sansimiz var gibi görünüyor ama bizim yönetim de ikna edecek adam yok

kaiBI9jBaL1-uy1W.webp

Mora cok iyi bir topcu ve daha yasi da genc

Daha büyük liglerde oynama sansi var,bu yüzden menajeri mendes de anladigim kadariyla italya’ya pazarlamak istiyor

Ama oyuncu da daha fazla para kazanma istegi var cünkü bir önceki dönem galiba arabistan ligine gitmek istemis kulubu yollamamis

Verecegimiz yillik ücret ile kandirma sansimiz var gibi görünüyor ama bizim yönetim de ikna edecek adam yok
Mertens etkisi yapar mi

Herkes diline dolamış fizikde fizik 10 numara için fiziğe ne gerek var mertens fizik mi vardı ligin içinden geçti gitti

Noldu kapandık mı?

Geri
Üst Alt