Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Bu anket kapanacak: .
Soule ile Stuttgart ilgileniyordu ve 2 ay önce haberde, 30. Hazirana kadar 30 milyonluk serbest kalma maddesi var diyorlardi. Simdi kac isterler acaba?

Bence Dursun Özbek artık başkanlık yapmak istemiyor. Bırakmak istiyor. Yoksa böyle bir saçmalığın içine girmezdi. Yada kafasına silah dayadılar.

lig başlayınca göreceğiz takım güçlü ayaklarını

önceki sene de aynı şeyi yaptılar , yunusla barışa kanatları emanet edip yedek bile almadılar , tüm topçular sürekli 90 dk oynadıkça sakatlıklar gelmeye başladı

sen bu adamları adam akıllı dinlendiremezsen illaki bi yerde patlayacaklar

Roma Mora’yı alsın, Gs martinelli + soule çeksin.

Milan’da Leao satmadan adam alamadığı için aptal gibi kalsın ortada. İndirim yapmadıklarına ağlasınlar. Adam hazırlık maçlarında zorla oynar gibi çıktı sahaya

Lan gidin Milano'da bi kahve filan için, fashion evlerini gezin.

O bile yok, inanılmaz..

Menejerlerin kimeye kakalayamadigi oyuncular yavas yavas dusmeye baslamis

Nhaga su an orta sahada tek diri duran adam isin komik tarafi bu adami Trabzon scoutlari bulup biz salca olmasak alamiyorduk. Koskoca kulubun transfer komitesi bastan asagi rezillik icinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben o kadar takip etmiyorum ama arada goruyorum. Bizim yonetime kizginligindan dolayi fb transferleri gozune hos geliyor olabilir. Bircok kiside bu var zaten.
yalan bu arada , fb transferlerinin %80ine çöp diyen sayılı kişilerden biriyim ben.Bu sene lukakuyu da say vedat,ake,lukaku,greenwood aldılar burada ben greenwood hariç hepsine çöp dedim.Greenwood harici övdüğüm bir tek cheriff vardır onu da taa fb ile adı yokken angersta oynarken yazmıştım burada da fb geliştiremeyebilir dedim ki öyle oldu , archiye bilmem neye çöp dedim , skriniar için de keza benzer yorumum var , ederson için dediklerim belli asensio sakat diye keza benzer şeyler söyledim , guendouzi-kante ikilisiyle bir takımın şampiyon olamayacağını,guendouzinin leminadan iyi olmadığını hatta erden timurun az daha amrabat,szymanski sokacağını bize,edson alverez bilmem ne bak yazarken bile 50 tane adam aklıma geliyor hani bunlar tek aramayla bir de bulunabilir şeyler yani zor değil Duran için bile yazdıklarım var , semedoyu bize isterdim bir de cheriffi beğendiğimi söylemiştim bir de greenwood koca bilmem kaç senede 3 futbolcu anca vardır yaniBak tmarkta bakıyorum mesela şuan cengiz,çağlar filan da görüyorum hani bunlar için de ne yazdığımı biliyorum.Bundan sonra bu yalan konulara girmeyeceğim bu arada boşu boşuna olmayan şeyden kimseyle tartışamam , çoğu fb transferini övdüğümü düşünen varsa gelir iddiaya girer nick değiştirmesine kaybeden isminin başına kesme kasa diye koydurur o şekilde ilerleyebiliriz onun dışında gidip sosyal mecrada insanlarla tartışmanın manası yok.Herkes işine geldiği gibi bakar her olaya çünkü kimse demiyorki mesela daha ondan 2 mesaj önce lukakuya da çöp demişim yani.O yüzden uzatmaya da gerek yok ben yine arazi oluyorum bunların transfer yapacağı da yok hiç kendimi perişan edemem durduk yere martinelli bile kesmez düzgün bir adam alırlarsa gelirim yine futbol konuşasım yok çünkü bu saçma sapan gs yönetiminin beceriksizliğinden dolayı.

yaptığımız son 5 transferin bağlı olduğu menajerlik firması aynıymış

üstelik şuan görüşülen batrakov da aynı yere bağlıymış türkiye hakları

cenk ile mehmet özbekin arkadaşlarıymış

yine burayı zengin edecekler , başka bi yerden adam gelmez , bari düzgün birilerini seçsinler

Ah be kara incim . . .

cache-v2

Geri
Üst Alt