Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Bu anket kapanacak: .
Ah be kara incim . . .

cache-v2
Türk futbol tarihinin gördüğü en iyi kanat oyuncusu. O dönem herkes govouyu alacağımızı beklerken Haldun baba aynı takımdan keitayı indirmişti aniden

Sonra dünya kupasında carlosa yumruk atınca Adnan brotherler kankaları azize yaranmak için sattılar apar topar

Abi Jaden Sancho'yu alsanıza kafayı yedirteceksiniz boşta adam 30-40 vermemiş olursunuz tutmazsa da tutmaz. 10 numaraya da gidin parayı basın vitaminsiz bebe falan almayın küfür edicem artık zor duruyorum. 8'e de adam akıllı birini alın bitsin gitsin işkence yeter ulan yeter
10 numaraya kim alınmalı?

Abi Jaden Sancho'yu alsanıza kafayı yedirteceksiniz boşta adam 30-40 vermemiş olursunuz tutmazsa da tutmaz. 10 numaraya da gidin parayı basın vitaminsiz bebe falan almayın küfür edicem artık zor duruyorum. 8'e de adam akıllı birini alın bitsin gitsin işkence yeter ulan yeter
Sancho 26 yaşında bebe olmayan birini 10 numaraya nasıl alıyoruz ki.

En azından elde işe yarayan tek adam sallaiyi mi gönderelim. Singo denilen elemanı bir yer çakamadığımız senaryoda iki olgun herif sıkıntılı.

Ayrıca Sancho + Brandt Haziranda, en kötü temmuzda indirsen müthiş planlama olurdu. Sonra gider eksikleri u23lerle kapatırdın.

Kafayı yemiş bunlar.

rezilliğin en büyük boyutuna şöyle daha iyi bakabilirsiniz.

kural sana 14 yabancı hakkı vermiş 4ü genç olsa da

ama elinde sadece 2 tane yabancı hücumcu var : )

En azından elde işe yarayan tek adam sallaiyi mi gönderelim. Singo denilen elemanı bir yer çakamadığımız senaryoda iki olgun herif sıkıntılı.

Ayrıca Sancho + Brandt Haziranda, en kötü temmuzda indirsen müthiş planlama olurdu. Sonra gider eksikleri u23lerle kapatırdın.

Kafayı yemiş bunlar.
Soule veya Enciso nispeten tecrübeli U23 olarak alınabilir

Nhaga su an orta sahada tek diri duran adam isin komik tarafi bu adami Trabzon scoutlari bulup biz salca olmasak alamiyorduk. Koskoca kulubun transfer komitesi bastan asagi rezillik icinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nhaga'yı da kullanmıyoruz işin komik yanı. Ben bu adamı hemen rotasyona sokup, ilk 11'e dahil etmenin yollarını arıyor olurdum. Özellikle ofansif yönü çok başarılı. Alan yaratıyor, baskı oluşturuyor, gol tehdidi de var. Bu adamı kullanmamız için hiç bir neden yok.

Nhaga'yı da kullanmıyoruz işin komik yanı. Ben bu adamı hemen rotasyona sokup, ilk 11'e dahil etmenin yollarını arıyor olurdum. Özellikle ofansif yönü çok başarılı. Alan yaratıyor, baskı oluşturuyor, gol tehdidi de var. Bu adamı kullanmamız için hiç bir neden yok.
Bu arada Nhaga'yı kesinlikle kullanmak zorundayız ve kullanacağız... Zaman gösterecek bunu... Hatta biraz daha çalışırsa bücür ilk 11 e bile göz kırpabilir...

Türk futbol tarihinin gördüğü en iyi kanat oyuncusu. O dönem herkes govouyu alacağımızı beklerken Haldun baba aynı takımdan keitayı indirmişti aniden

Sonra dünya kupasında carlosa yumruk atınca Adnan brotherler kankaları azize yaranmak için sattılar apar topar
Ribery dir o kanat

Solule adı geçen u-23lerin tamamından kaliteli olmakla beraber tipik bir sağ açık. Rotasyona çeşitlilik katmaz, sadece Sane'nin yerine oynar.

bruma benfica da kadro dışı kalmış

lan bari alın gelin şunu ,
AHhaahahaha... Ulan harbiden transfersizlik çıldırttı sizi... Bruma ne alaka? Bizde olmayan fenere gidip orada yapamayan, PSV de cacık olmayan adamı ne diye alacağız? Hala 19 yaşında sanıyorsunuz sanırım :)

Kafayı yemiş bunlar.
Para yoktuysa en iyi senaryo buydu. Sola zaten yedek arıyorsun, Sancho olur da azıcık ilk haline donse zaten ucardı. Brandt toyota gibi adam ne alacagın belli, sakatlanmaz, sıkıntı cıkarmaz.
Bir forvet, bir de stoper u23 alsan nerdeyse bedavaya donemi cozerdin.

AHhaahahaha... Ulan harbiden transfersizlik çıldırttı sizi... Bruma ne alaka? Bizde olmayan fenere gidip orada yapamayan, PSV de cacık olmayan adamı ne diye alacağız? Hala 19 yaşında sanıyorsunuz sanırım :)
bunların adam alabileceği mi var başka ?

tm o zaman berat luş la , can armandoyla gireriz cl ye lige

herhangi bir takım bize bir adet 10 numara çaksın rica ediyorum artık

Geri
Üst Alt