Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.759
- 5.945
- 2.108
Ahahahahhaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte böyle diye diye günün sonunda bu çapsızlar KDB ile tamamlar transferi. O zaman iş Okan hocaya düşüyor, madem tepki gösterip istifa etmiyorsun eldeki oyuncularla oynayabileceğin en mantıklı oyuna geçmen gerekiyor. CL maçına kadar olumlu anlamda bir şeylerin değişebileceğine inanıyorum takım içinde ancak yaz başı oluşan o büyük beklentileri elbet karşılayamayacaklar.dogru da bunlar Can'dan iyi topcu alamaz o yuzden dedim.
Can aradigimiz topcu olmasa bile , bunlar o istedigin uygun topcuyu da alamaz.
aradan 3 ay gecti gelen tek oyuncu Lesley o da olan takimdan daha kotu hale getirdi takimi.
Kombineyi de almamıs olsam almazdım da yapacak birsey yok. 13. oldugumuz sezon bile her maca hevesle gittim bu sefer olacak diye ama bu sezon yarışacak olsak bile heves kalmadı15 yillik digiturk uyeligimi yeniletmeyecegim muhtemelen.. Sezonu satti herifler goz gore gore
CL maclarini dusundugumde burnum sizladiİşte böyle diye diye günün sonunda bu çapsızlar KDB ile tamamlar transferi. O zaman iş Okan hocaya düşüyor, madem tepki gösterip istifa etmiyorsun eldeki oyuncularla oynayabileceğin en mantıklı oyuna geçmen gerekiyor. CL maçına kadar olumlu anlamda bir şeylerin değişebileceğine inanıyorum takım içinde ancak yaz başı oluşan o büyük beklentileri elbet karşılayamayacaklar.
Aynını diyorum abi kuyruğu dik tutuyolar başka bişey değil 40ı teklif edip çekilseler vereceklerAmorim Leao'yu istemiyor , adamlar satmak istiyorlar.
Cekiliyoruz deyin , valla yari fiyata tekrar gelip bize teklif sunacaklar.
Gecen sezon taraftar adami yuhladi , futbolcu taraftara trip atti , hocasi istemiyor baskani istemiyor ve adamlar fiyattan bi gram istemiyor.Aynını diyorum abi kuyruğu dik tutuyolar başka bişey değil 40ı teklif edip çekilseler verecekler
10 numaraya kim alınmalı?
Hocam ikinize aynı anda cevap vereceğim. Êlde işe yarayan tek adam Sallai konusunda ciddi olamazsın diye düşünüyorum. Mevcut yabancılar arasında Lesley ile birlikte en düz adam Sallai. Geldiği günden beri hırsıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor ama her an kırmızı kart görme potansiyeli olan topçu. Singo ile birlikte ikisinden bir dakika durmam çıkarım.Sancho 26 yaşında bebe olmayan birini 10 numaraya nasıl alıyoruz ki.
En azından elde işe yarayan tek adam sallaiyi mi gönderelim. Singo denilen elemanı bir yer çakamadığımız senaryoda iki olgun herif sıkıntılı.
Ayrıca Sancho + Brandt Haziranda, en kötü temmuzda indirsen müthiş planlama olurdu. Sonra gider eksikleri u23lerle kapatırdın.
Kafayı yemiş bunlar.