Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Bu anket kapanacak: .
dogru da bunlar Can'dan iyi topcu alamaz o yuzden dedim.
Can aradigimiz topcu olmasa bile , bunlar o istedigin uygun topcuyu da alamaz.
aradan 3 ay gecti gelen tek oyuncu Lesley o da olan takimdan daha kotu hale getirdi takimi.
İşte böyle diye diye günün sonunda bu çapsızlar KDB ile tamamlar transferi. O zaman iş Okan hocaya düşüyor, madem tepki gösterip istifa etmiyorsun eldeki oyuncularla oynayabileceğin en mantıklı oyuna geçmen gerekiyor. CL maçına kadar olumlu anlamda bir şeylerin değişebileceğine inanıyorum takım içinde ancak yaz başı oluşan o büyük beklentileri elbet karşılayamayacaklar.

İşte böyle diye diye günün sonunda bu çapsızlar KDB ile tamamlar transferi. O zaman iş Okan hocaya düşüyor, madem tepki gösterip istifa etmiyorsun eldeki oyuncularla oynayabileceğin en mantıklı oyuna geçmen gerekiyor. CL maçına kadar olumlu anlamda bir şeylerin değişebileceğine inanıyorum takım içinde ancak yaz başı oluşan o büyük beklentileri elbet karşılayamayacaklar.
CL maclarini dusundugumde burnum sizladi

0367E075-A161-4FBE-8E74-E25B806DC8AE.webp

Dikta

Soule he.

Adam bana göre ligdeki tüm hücum oyuncularından önde bir eleman. Daha 23 yaşında ve öyle havadan bi genç oyuncu değil baya baya taş gibi topçu.

Gelmesine mümkün gözüyle bakmıyorum.

Okan Hoca kafasındaki oyunu oynayacak oyuncular gelmezse sistemi elindeki kadroya göre revize etmeli yoksa büyük sıkıntıya gireriz. Bir takımın sadece bir oyunu olmamalı zaten rakibe göre skora göre değişkenlik şart son sezonlarda bunun sıkıntısını çok çektik.

Aynını diyorum abi kuyruğu dik tutuyolar başka bişey değil 40ı teklif edip çekilseler verecekler
Gecen sezon taraftar adami yuhladi , futbolcu taraftara trip atti , hocasi istemiyor baskani istemiyor ve adamlar fiyattan bi gram istemiyor.
Gotune sok deyip cekilmek gerekiyor transferdan , soke soke gelecekler bize.

Başkanı kaçar, hocası kaçar.Siz Galatasaray'ın profesyonel olarak başkanı ve teknik direktörüsünüz.Galatasaray'a yakışmayan hareketler.Özellikle son 4 sene bu Takım şampiyon olmuş eliniz güçlüyken basından taraftarlardan kaçmakta harbiden komik 1 olay..

Dünya üzerinde ezikler harici talibi olmayan herife 60 çekmek hangi zekasızlığın ürünü acaba.
Herif sizde kalmak istemiyor, oyun planınıza da uymuyor.
Kakalamak için can atıyorsun.

Dursun Özbek transfer toplantısı için katılamadı haberleri gelir birazdan yalama muhabirlerden

Vay be başkan da kaçmış sorulardan Allah sonumuzu hayır etsin inşallah işimiz dualara kaldi

4 yil ustuste sampiyon olmus bir baskan ve hoca muhtemelen sezon ortasi tekme tokat gonderilecek.. Harbi tarihe gececegiz bu sezon

10 numaraya kim alınmalı?

Sancho 26 yaşında bebe olmayan birini 10 numaraya nasıl alıyoruz ki.

En azından elde işe yarayan tek adam sallaiyi mi gönderelim. Singo denilen elemanı bir yer çakamadığımız senaryoda iki olgun herif sıkıntılı.

Ayrıca Sancho + Brandt Haziranda, en kötü temmuzda indirsen müthiş planlama olurdu. Sonra gider eksikleri u23lerle kapatırdın.

Kafayı yemiş bunlar.
Hocam ikinize aynı anda cevap vereceğim. Êlde işe yarayan tek adam Sallai konusunda ciddi olamazsın diye düşünüyorum. Mevcut yabancılar arasında Lesley ile birlikte en düz adam Sallai. Geldiği günden beri hırsıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor ama her an kırmızı kart görme potansiyeli olan topçu. Singo ile birlikte ikisinden bir dakika durmam çıkarım.

10 numara konusunda en azından ayakları sağlam yere basan bir topçu bulup para gömülecekse bu konuda tecrübeli birine gömülmeli. Wonderkid vs kaldıracak durumda değiliz. KdB + wonderkid bile okey diebilecek durumdaım.

Geri
Üst Alt