Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.716
- 979
- 1.873
Morayı kaptırdık diye üzülüyorsunuz yapmayın en kötü tercih olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma da maalesef ayrı bir mal.roma itwood’a 50 vermedi ama mora’ya verdi.
Emre Kaplan: "Galatasaray'da Singo transferinde etkili olan, Başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde Belhanda, Feghouli gibi transferlerde etkili olan deneyimli bir menajer, direkt olarak Başkan Dursun Özbek ile görüşmeler yaptı.
Fransa'dan daha önce adı çıkmamış bir oyuncuyla ilgili yapıldı bu görüşmeler. İsmi öğrendim, sorduğumda 'gizli yürütüyoruz bu operasyonu, ismi yazmazsan bizim için iyi olur' şeklinde karşılık bulduğum için şu an ismini veremiyorum.
Çok çok büyük bir yıldızdan bahsetmiyoruz, katkı yapabilecek bir oyuncu."
(Libero)
Uyduruk adamı son dakikada kakalayacaklar. Rezil herifler. Menejerlerin kucağına düştük Dursun yüzünden.Emre Kaplan: "Galatasaray'da Singo transferinde etkili olan, Başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde Belhanda, Feghouli gibi transferlerde etkili olan deneyimli bir menajer, direkt olarak Başkan Dursun Özbek ile görüşmeler yaptı.
Fransa'dan daha önce adı çıkmamış bir oyuncuyla ilgili yapıldı bu görüşmeler. İsmi öğrendim, sorduğumda 'gizli yürütüyoruz bu operasyonu, ismi yazmazsan bizim için iyi olur' şeklinde karşılık bulduğum için şu an ismini veremiyorum.
Çok çok büyük bir yıldızdan bahsetmiyoruz, katkı yapabilecek bir oyuncu."
(Libero)
Diren Dursun başkan. Zaten giren girdi. Bu Rus u verirler bence. Çocuğun menajeri yalvaracak seviyeye geliyor.Batrakov'u almak istiyorlar. Fiyat düşer belki diye son günü bekliyorlar.
Uzun röportaj
Haraldsson ismi geçmişti galiba geçen günBaktım orada pazara 2 ihtimal gözüküyor bizim baktığımız mevkilere göre ya sol kanat Paxiao yada 10 no u23 Haraldson.
Ötersen şişletirim seni biliyosungözaltına alınıyorum