Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Bu anket kapanacak: .
Ulan gardi ye ne yaptınız?

biz de toplu halde dursun ve abdullah ı sikayet edelim yalancılıktan

madem burhan a böyle bisey oldu

emsal teskil etsin dursun u da alsinlar

GS kariyeri yalanla gecti herifin

roma söylendiği gibi şarta bağlı salıyorsa niye duruyorsunuz gidin alın milanda it gibi kalsın işte

Mora bizim için uygun değil. Ben kendisini çok kez izledim ve uzun yıllardır takip ediyorum. Yetenek mi? İnanılmaz. Ancak konu orada bitmiyor. Emre Mor yakıştırmaları yapanlar var. "O kadar da değil" demekle beraber ben daha çok João Félix hissiyatı içerisindeyim. Félix, öyle ya da böyle üst düzey bir oyuncu oldu ama hiçbir zaman basketbol tabiri ile "franchise player" olamadı. Mora'nın da ben büyük takımlarda rol oyuncusu ya da sonradan oyuna müdahale edecek bir oyuncu olmasını, bir süper yıldız olmasına göre daha olası görüyorum. Zaten diğer büyük kulüpler de öyle düşünmese şimdiye Porto'nun elinden söke söke alırlardı. Bizim teklif ettiğimiz 10+50, diğer büyük kulüplerin rahatlıkla ödeyecekleri bir fiyat. Biz ise kolay kolay bu bedellere çıkamayan bir kulübüz ve bu riskin alınması bana anlamsız geliyor. Bu karşın, yabancı sınırı dolayısıyla bu sene sadece 10m harcayıp, gelecek sene duruma bakmak çok kötü gelmiyor. Takdir taraftarımızın.

Emre Kaplan: "Galatasaray'da Singo transferinde etkili olan, Başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde Belhanda, Feghouli gibi transferlerde etkili olan deneyimli bir menajer, direkt olarak Başkan Dursun Özbek ile görüşmeler yaptı.

Fransa'dan daha önce adı çıkmamış bir oyuncuyla ilgili yapıldı bu görüşmeler. İsmi öğrendim, sorduğumda 'gizli yürütüyoruz bu operasyonu, ismi yazmazsan bizim için iyi olur' şeklinde karşılık bulduğum için şu an ismini veremiyorum.

Çok çok büyük bir yıldızdan bahsetmiyoruz, katkı yapabilecek bir oyuncu."

(Libero)

bence bunlar sara ve singo'yu satmayı düşünüyolardı o olmayınca istedikleri gibi bonservis harcayamadıkları için sürekli kiralık teklifle gidiyolar benim tahminim bu yönde

Sara ve Singoyu totalde 50 milyona sattik diyelim ..
Sara yerine 8
10 no- yedek forvet- ust duzey kanat - stoper - yedek sag bek

50 milyona bu 6 mevkiiyi mi dolduracaktik ?
Bunlara yukaridan talimat geldi onu uyguluyorlar cok basit aslinda

roma itwood’a 50 vermedi ama mora’ya verdi.
en az biizm kadar rezil yönetilen bir klüp çünkü , muhtemleen bunlar da bizimkiler gibi menajerlerin kucağında sekenlerden ilgilendiğimiz isimler bile çoğu zaman aynı mendes devreye girdiği an bunlara soktu morayı

belotti
parades
hermoso
şimdi de mora hepside bizim direkt ilgilenip onların aldıkları hepside çöp oldu gitti morada farksız olmaz

Geri
Üst Alt