Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Bu anket kapanacak: .
yok la isim verdi mal gibi şikayetçi olan adamın
Ben kendisini şu yönden tebrik ediyom kanks.Kanallar kendisine iş vermedi diye YouTube'dan diğer Sosyal Medyalar'dan 1 şekilde haberlerine doğru veya yanlış devam ederek parasını kazanmaya devam etti.Ve sevdiğim sözlerden 1'i olan rızkı veren Allah'ı söylediği için severim kendisini.Daha önce çalıştığım yerlerden 1'inde müdürle tartışmıştım ve istifa etmiştim.İstifa etmemi istemiyodu ve aklınca iş bulmak kolay mı tarzında laflar diyerek beni gaza getirmeye çalışıyodu.Ben de rızkı veren Allah deyip işten çıkmıştım..

Onlarda mora finansmanini koparmaya calisacak senden...

Komedi otesi yonetim.

Plansiz sekilde agustos sonu kerem gibi barisi da satar bunlar.
Soule şu an Mora'dan daha iyi

2 yıl sonrasını bilmem.

50'nin 35'i bizden alırlar o kesin.

Ama Soule de 30 eder bizim seviyemizde Dortmund, Leverkusen, Roma vs rahatlıkla 10 oynayacak adam Soule

Ben kendisini şu yönden tebrik ediyom kanks.Kanallar kendisine iş vermedi diye YouTube'dan diğer Sosyal Medyalar'dan 1 şekilde haberlerine doğru veya yanlış devam ederek parasını kazanmaya devam etti.Ve sevdiğim sözlerden 1'i olan rızkı veren Allah'ı söylediği için severim kendisini.Daha önce çalıştığım yerlerden 1'inde müdürle tartışmıştım ve istifa etmiştim.İstifa etmemi istemiyodu ve aklınca iş bulmak kolay mı tarzında laflar diyerek beni gaza getirmeye çalışıyodu.Ben de rızkı veren Allah deyip işten çıkmıştım..
yahu Allah rızkını git yalan söyleyerek kazan demiyor ama.

Kurtarırsa bizi Roma kurtaracak yoksa Morayı çakacaklar bize . İlk ismi çıktığında yazmıştım adamı çakacak yer arıyorlar bizde transfer özürlüsü olduğumuz için ancak çakılacak bir adam alabiliriz. İnşallah Roma kurtarır bizi

Soule şu an Mora'dan daha iyi

2 yıl sonrasını bilmem.

50'nin 35'i bizden alırlar o kesin.

Ama Soule de 30 eder bizim seviyemizde Dortmund, Leverkusen, Roma vs rahatlıkla 10 oynayacak adam Soule
Kiyas yapacak bilgim takibim.yok, sadece demin bi isi haritasi paylasildi - sagda oynamis adam. Bilgim o kadar.

Ben sadexe hedef belirledigin adam varsa - yok fikir ayriligi , yok daha iyisi vs ferken bitiriciligin 0. Sonra milletin yerine baskasini aldigi adamlari bize pahaliya yollamasini izleyecegiz.

Birde yani 10+50 falan yazilmis. Seneye 50 M eksiyle baslamak apayri krizleri getirir. Anormal bir yuk bence o.

bu romada tam avel ulan sizin italya liginde çatır çutur yerler o çocuğu 50 vermişler bi de

Bence bizim ismimizi kullanıyorlar transferde bizim yönetimde çıkıp açıklama yapmıyor işine geliyor

D.Ö: Apır sapır topçulara milyonlar saçıp kulübün anasını belleyeyim mi?

Taraftar: Hayır

D.Ö: Çarkı çevirelim. YES gelirse bellerim.

1786364797459.webp

Kulüp kendi muhabirinin ve taraftar liderinin arkasında durmuyor çok yazık. Erden abinin de yanında durmadılar.

Bırakalım transferi falan, öncelik her maç istifa diye stadı inletmek olmalı. Galatasaray kültüründe bunlar yok.

Fener trolleri ve muhabirleri deli gibi kulübün üstüne geliyor resmen.

Morayı roma alır rahat rahat yönetimde kafa varsa souleye çöker olursa son günlere doğru leaoyuda çeker soule 10 numaraya Leao Kanada barış satışı olursa gelen parayla sol stoper ve 6 no alıp transferi kapatır ama nerede

Sen topunu cık oyna.Gerisini düşünme .2 golünü iptal ederse 4 gol At.Otesi yalan.Hersene yokmuydu dediklerin?
Bu gözler 18 dışından uçarak penaltı alanları gördü ve sürekli el arttırıyorlar.Zaten olağan şeyler bunlar.
Güzel diyonda 15 senedir takımın güzel futbol oynadığı falan yok , 4 gol atacanda , 4 hazırlık maçında leş takımların yemeklerinden 10 gol yedik

Geri
Üst Alt