Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Bu anket kapanacak: .
Nottham forrest city ile Reijnders uzerine kac bonservis.kuhabbeti vardi? Citynin beklentisi su kadar diye bir seyler yazilip.cizilmisti sanki dis basinda...

Kordugum oldu 4 5 isim var baska yok. Hicbirinde karar verilemiyor, hic biriyle ilgili dogru diyalog bence kurulmuyor - menajere "git boyr boyle de" denilip haber bekleniyor belki. Sonra "son saniye menajer istekleri" falan denir...

At çöpe bu yonetimi valla billa...

14:00 de konusacakti guya gene bilmem ne acilisinda?

Transfer ile zerre ugrasilmiyor başkanı da yoneticiside Eylül u işaret etti boşuna o gelecek bu gelecek muhabbeti dönüyor ilginç bir şekilde lincleyen dinazorlarda yok ortalikta

Teknik ekibin birşey bildiği yok insanlara kabul ettiremiyoruz.Solada leao aldırsınlarda bek ve ortasahan zaten konya ovası üstüne daha çok yük birikecek.Her ciddi avrupa takımlarına karşı 3+ gol yeme garanti neredeyse.Mora+leao ile.
Gerçekten hani yetenek falan tamamda arkadaş insanların hayalini bile kuramayacağı paralar kazanıyorsunuz..
Lea ve mora ikilisiyle nasıl bir kurgu planlıyorsun.yahu defamsif olarak delik deşik olursun.İki tane canavar kaliteli 6 olur falan bir nebze.ama sendeki orta sahaların yetersizliğini geçttim defansfi olarakta bir tane adam var oda yarım sözleşme
Uzatılmaması gereken adam lemina.Yahu ayıptır arkadaş bu kadar iş bilmezlik olur mu.

Haberin kolpa olup olmamasıyla ilgili değil bence.Kullandığı cümleden dolayıdır büyük ihtimalle.Transferleri çocuklar da takip ediyo diye 1 şikayet olmuş olabilir..
images
yok la isim verdi mal gibi şikayetçi olan adamın

Kimse açıklamada yapmıyor beynimi kemircem hayat enerjim gitti 1 aydır

yuh ilk defa yalan haber paylasılıyor sanki

Burada sanırım sorun direk Oktay Ercan'ın adını vermiş olması. Kendisi yalanlamıştı ama Burhan yine onun adını vermeye devam etti hatta böyle demediniz mi falan diye soru soruyordu en son. Adam da ilk önce Burhan'ı aramış haber yalan sana yalanı kim söyledi diye o da kaynağımı vermem deyince o zaman hukukun konusu diye şikayet etmiş. Aslında tüm olayın sorumlusu Hazar Büyüka denen adam. Oktay Ercan'dan duymadığı şeyleri ondan duymuş gibi Bruhan'a aktarıyor o da buna inanıp kellesini koyuyor işte.

Bunlar son günlere doğru 3-4 tane kiralık oyuncu almaya calisiyorlar

Soule'ye gideceğiz bence Roma Mora'yı alırsa.

O değil de düşündükçe sinirleniyorum. Fener'de en kötü dönemde bile iddialı isimler çıkıp başkan adayı olabiliyor. Başarılı olup olmamaları önemli değil. Kulübe sahip çıkmak isteyen birilerinin hep var olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Ama yarın bizde seçim olsun, 4. sene üst üste şampiyon olan takımın başkan adayları muhtemelen Süheyl Batum, Eşref Hamamcıoğlu falan olacaktır max. Dursun Özbek de zaten bu yokluk nedeniyle seçildi. Yoksa normalde 1. döneminde yaşattıkları rezilliklerden sonra bir daha isminin bu kulüple anılmaması gerekiyordu.

Geri
Üst Alt