Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Bu anket kapanacak: .
Soule et balık mı bilmem ama Mora’dan tecrübeli be İtalya liginde az çok istatistik yapmış ve Romanın 30 m civarna bırakacağı söyleniyordu alabileceğimiz u23lerden biri bakalım girecek miyiz

50 milyona Leao, bedavaya ölmüş De Bruyne, iki tane de çöp U23 stoper ve forvet alırlar bunlar. Sallai'yi de satarlar. Sonra da iyi halt yemiş gibi konuşurlar.

Atalanta Konferans Kupası'na gidecek. Ederson'dan almayı umdukları bonservisi alamadılar. De Ketelaere'nin 2 yıl sözleşmesi kalmış. Seneye bu vakitler 35 milyon bandına iner ederi. Şu an 45 civarına hayır diyeceklerini sanmıyorum. Eğer Leao ya da Martinelli alınacaksa aynı bonservisle bunu alırsın zaten.

De Ketelaere'yi de Mertens, Şampiyonlar Ligi ve yüksek maaş faktörletiyle ikna etmek zor olmasa gerek.

HPWnLjsXoAAG0m4

vini’ye maymun demis olmasini birader sen de hak ediyon ama diye yorumlarsak, su an 20 milyon euroya prestianni gibi bir transfer bulma sansimiz ihtimalimiz yok. muthis f/p

Artık basına yansımayan başka problemler var diye düşünmeye başlayacağım. Camia genel olarak bilgilendirilmeli, basın toplantısı yapılmalı.

Kimseyi almadık dimi ben resmi hesabın twitterına küfür yazmağa gidiorum

Mora bize hemen gelip katkı verecek bir oyuncu asla değil, Batrakov dışında direk katkı verecek bence adamlarla ilgilenmiyoruz, Kutucu santrafor yedeği olarak kalsaydı bari, sanki iyi bir paraya satılmış gibi acele edildi, Osimhen kendini kaybedip kırmızı yese santrafor oynayacak adam yok, Sanchez Singo piyasada yok, bunların çoğu Okan'a yazar takım asla hazır değil ve isteksiz, maç biletini sepete attım sezonun ilk maçı, sonra vazgeçtim dönüş yolu çekilmez diye.

Türk futbol tarihinin gördüğü en iyi kanat oyuncusu. O dönem herkes govouyu alacağımızı beklerken Haldun baba aynı takımdan keitayı indirmişti aniden

Sonra dünya kupasında carlosa yumruk atınca Adnan brotherler kankaları azize yaranmak için sattılar apar topar
Dünya Kupası? Derbide attı yahu.

Geri
Üst Alt