Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.614
- 14.235
- 1.498
Alamayız abi roma satmaz onu bize kiralık falanda vermezSoule'ye gideceğiz bence Roma Mora'yı alırsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamayız abi roma satmaz onu bize kiralık falanda vermezSoule'ye gideceğiz bence Roma Mora'yı alırsa.
Onlarda mora finansmanini koparmaya calisacak senden...Soule'ye gideceğiz bence Roma Mora'yı alırsa.
Ben kendisini şu yönden tebrik ediyom kanks.Kanallar kendisine iş vermedi diye YouTube'dan diğer Sosyal Medyalar'dan 1 şekilde haberlerine doğru veya yanlış devam ederek parasını kazanmaya devam etti.Ve sevdiğim sözlerden 1'i olan rızkı veren Allah'ı söylediği için severim kendisini.Daha önce çalıştığım yerlerden 1'inde müdürle tartışmıştım ve istifa etmiştim.İstifa etmemi istemiyodu ve aklınca iş bulmak kolay mı tarzında laflar diyerek beni gaza getirmeye çalışıyodu.Ben de rızkı veren Allah deyip işten çıkmıştım..yok la isim verdi mal gibi şikayetçi olan adamın
Soule şu an Mora'dan daha iyiOnlarda mora finansmanini koparmaya calisacak senden...
Komedi otesi yonetim.
Plansiz sekilde agustos sonu kerem gibi barisi da satar bunlar.
yahu Allah rızkını git yalan söyleyerek kazan demiyor ama.Ben kendisini şu yönden tebrik ediyom kanks.Kanallar kendisine iş vermedi diye YouTube'dan diğer Sosyal Medyalar'dan 1 şekilde haberlerine doğru veya yanlış devam ederek parasını kazanmaya devam etti.Ve sevdiğim sözlerden 1'i olan rızkı veren Allah'ı söylediği için severim kendisini.Daha önce çalıştığım yerlerden 1'inde müdürle tartışmıştım ve istifa etmiştim.İstifa etmemi istemiyodu ve aklınca iş bulmak kolay mı tarzında laflar diyerek beni gaza getirmeye çalışıyodu.Ben de rızkı veren Allah deyip işten çıkmıştım..
Yav işte orası öyle deyahu Allah rızkını git yalan söyleyerek kazan demiyor ama.
Kiyas yapacak bilgim takibim.yok, sadece demin bi isi haritasi paylasildi - sagda oynamis adam. Bilgim o kadar.Soule şu an Mora'dan daha iyi
2 yıl sonrasını bilmem.
50'nin 35'i bizden alırlar o kesin.
Ama Soule de 30 eder bizim seviyemizde Dortmund, Leverkusen, Roma vs rahatlıkla 10 oynayacak adam Soule
o da gelmezsse kadayıf de bruyne gelirPortekizli Morutan‘dan kurtulduk sira Rus Morutan‘da
Güzel diyonda 15 senedir takımın güzel futbol oynadığı falan yok , 4 gol atacanda , 4 hazırlık maçında leş takımların yemeklerinden 10 gol yedikSen topunu cık oyna.Gerisini düşünme .2 golünü iptal ederse 4 gol At.Otesi yalan.Hersene yokmuydu dediklerin?
Bu gözler 18 dışından uçarak penaltı alanları gördü ve sürekli el arttırıyorlar.Zaten olağan şeyler bunlar.