- 21 Haziran 2011
- 27.592
- 7.504
- 2.313
Feghouli Belhanda tarzı bildiğimiz ama büyük yıldız olmayan katkılı isimler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırı yüzünden herhalde.Bunu mesela kışın hayvan gibi istedik bu dönem niye hiç gündeme dahi gelmedi
O zaman ben bu adam bitik dediğimde benimle burada dalga geçtiler.Bunu mesela kışın hayvan gibi istedik bu dönem niye hiç gündeme dahi gelmedi
soule yi napacan peki , aynı bölgede sane varkengreenwood'u ne yapacağız sane varya bizde, aynı maaşı alıyor ve bonservis ödemedik yaşlı evet ama benzer performans vereceklerdir
Ultraaslan bir şeyler yapmak istiyorsa bütün GS muhabirlerini boykot çağrısı yapmalı.
Kaybetsinler şöyle 10 bin 20 bin takipçi
Fransa'daki isim bu isimse kısa vadede diğerlerinden daha faydalı olacağını düşünüyorum ama istediğimiz skor katkısını verir mi yada aradığımız o teknik özellikler var mı kısmında soru işaretlerim var.
Aman aman alsın yoksa Porto kitapsızı bizi 50 lik edecekti.haftalardir adimiz gecti moura ile
roma dün ugrasmaya basladi ve bugün alacak gibi
Vaziyet kötüVar mi gelisme kimi aldık
vay vay vay
Fofana Türkiye'de oynamam diye g.tünü kastı. Çok iyi oldu boşver...Yabancı sınırı yüzünden herhalde.
25 milyon yazıyor ama Lille kaça bırakır ki.Gunlerdir ilk defa yeni bir isim cikarttigin için canı gönülden teşekkür ederim.Vallahide billahide yeni isimler bizi daha mutlu edecek gibi geliyor bana.Cok geç kaldık ama.Çok beğendim bu Haraldson u yaw. Batrakov ile maliyetleri yakın ise tercihim net bu çocuk olurdu. Ayakları hızlı ve çok seri karar veriyor. Fiziksel olarak da toptan kaçmadan giriyor. Bizim sığırprese cuk oturur.
Spallettibu heriflerin hocası kim böyle hucum ederlerse küme düşerler
İlk kaptırışımız değil.Morayı kaptırdık diye üzülüyorsunuz yapmayın en kötü tercih olurdu