Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Feghouli Belhanda tarzı bildiğimiz ama büyük yıldız olmayan katkılı isimler

Bunu mesela kışın hayvan gibi istedik bu dönem niye hiç gündeme dahi gelmedi
O zaman ben bu adam bitik dediğimde benimle burada dalga geçtiler.

Gördük sezonun kalanında... Şimdi ki durumu zaten ortada ama bunu bize yine çakarlar bence.

Tam simitçi veya işte Dursunluk fırsat. Davul zurna ile almaya giderler yeni Ndombelemizi...

50 ye filan Mora isminin geçmesi bile ağır saçmalıktı. Hemen katkı desen, imkansız gibi; yatırımlık desen, maliyet kol gibi, sırf bu lige gelmiş olması piyasa değerini düşürecek; takım oyununu yükseltecek biri asla değil. Ayranı yok içmeye...

greenwood'u ne yapacağız sane varya bizde, aynı maaşı alıyor ve bonservis ödemedik yaşlı evet ama benzer performans vereceklerdir
soule yi napacan peki , aynı bölgede sane varken

kalkıp kimse 10 da oynayabiliyor demesin , adamın orjini sağ kanat , Romada da 3-4-2-1 in ikilisinde sağa yakın oynuyor

yunusta , sara da , ilkay da 10 oynayabiliyor ama ne kadar oynayabiliyor ona bakmak lazım

Valla birine 50 filan sıkacağımızı düşünmüyorum ama oldu ki gözü karartıp sıktılar.

Bu ismin Can Uzun olmasından yanayım.

Adı geçenlerden hem daha potansiyelli hem de yerli oyuncu.

Büyük bir sakatlık kaza bela yaşamazsa o çocuk güzel şeyler vadediyor.

Ultraaslan bir şeyler yapmak istiyorsa bütün GS muhabirlerini boykot çağrısı yapmalı.
Kaybetsinler şöyle 10 bin 20 bin takipçi

Yönetim gibi Ultraslanda uyuyor, Sebo reis haksız yere alıkoyuluyor sebebi dursun denen devrik başkan en ufak tepki yok , kolpacı Burhan yıllar sonra ilk defa kolpa sıktı diye gözaltına alınıyor sebebi yine dursun satılık muhabirlerden gram ses çıkmıyor.
Tek bir aksiyon yok kimsede neler oluyor böyle kepenkleri mi indirdik haberimiz yok..

Fransa'daki isim bu isimse kısa vadede diğerlerinden daha faydalı olacağını düşünüyorum ama istediğimiz skor katkısını verir mi yada aradığımız o teknik özellikler var mı kısmında soru işaretlerim var.

Çok beğendim bu Haraldson u yaw. Batrakov ile maliyetleri yakın ise tercihim net bu çocuk olurdu. Ayakları hızlı ve çok seri karar veriyor. Fiziksel olarak da toptan kaçmadan giriyor. Bizim sığırprese cuk oturur.

Yunus felaket derecede kotu.. en iyi parladigi sezon sol acik oynuyordu 10 no ve sagda yapamiyor asiri kisitli kaliyor..

firsat transferi denilen sey tam olarak su. sozlesmesi seneye bitiyor ve psg’ye gitmek icin cok hevesli oldugundan 50.

Çok beğendim bu Haraldson u yaw. Batrakov ile maliyetleri yakın ise tercihim net bu çocuk olurdu. Ayakları hızlı ve çok seri karar veriyor. Fiziksel olarak da toptan kaçmadan giriyor. Bizim sığırprese cuk oturur.
25 milyon yazıyor ama Lille kaça bırakır ki.Gunlerdir ilk defa yeni bir isim cikarttigin için canı gönülden teşekkür ederim.Vallahide billahide yeni isimler bizi daha mutlu edecek gibi geliyor bana.Cok geç kaldık ama.

bu heriflerin hocası kim böyle hucum ederlerse küme düşerler
Spalletti
luciano-spalletti.gif

Geri
Üst Alt