Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Bu anket kapanacak: .
para kazanmaktan önce elimizde 4 sene u23 kontenjanında ve ilk 11 seviyesinde oynayabilecek bir futbolcumuz olacaktı. şu an sadece bu değişim bile bizi çok daha dengeli hale getirirdi. zarar etmemek yeterli.
Haklısın da yöneticiler senin benim gibi düşünmüyorlar ki,tribünlere oynuyorlar.
Sana gereksiz ve bol sıfırlı 30 tane transfer sayarım .Halbuki o paralara 10 takım kurulurdu efektif.
Birde buna alistirilmis taraftar guruhu var.İsim olsunda ne olursa olsuncu.

bence olayin bir diger yönüde avrupa klüplerinin bizim ne kadar beceriksiz oldugumuzu ogrenmeleri
bu yuzden yuksek fiyat cekiyorlar
saga sola yaptigimiz sacma tekliflerden dolayi antipati topladik

bence olayin bir diger yönüde avrupa klüplerinin bizim ne kadar beceriksiz oldugumuzu ogrenmeleri
Normal şartlarda bu olaylar bugunmu yapılmalıydı.Yoksa sezon biter bitmez net olarak başvurarak mi?

images.webp

gibi nöbet

Antipati demeyelim de son senelerde elde ettiğimiz itibarı yerle bir ettik adeta bu yaz.

Kaybettiğimiz repütasyona yeniden ulaşmak zor olabilir. Hele hele Dursun gibilerle.

90 dk sebo sebo diye kafa ütüleyebilirler

Bu adamın 800 bin küsür eurosu nasıl olabiliyor sahi¿ Ceo falan mı bu adam akademik olarak çok başarılı belli ki
İnsan akli dengesini kaybeder yav. 70 milyon para. Bu şöyle köşede dursun dermiş gibi atılan para.

Lan geçen az kullandığım pantolunumda 400 tl unutmuşum keriz parası nakit buldum diye evde inceden sırıtıyordum.

Son düzenleme:
Bizimkiler hep aynı isimlerde takılıp duruyor. Başta Leao isminden gına geldi.

Lig başlıyor bir kaç güne adamların canı transfer yapmak istemiyor ya şaka gibi. Sanki kendi ceplerinden paraları veriyorlardı. Madem transfer yapmayacaksin niye aday oldun? @Dursun Ozbek

Geri
Üst Alt