Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.984
- 92.335
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve elinde kapı gibi Barış Alper Yılmaz varken..Bizimkiler hep aynı isimlerde takılıp duruyor. Başta Leao isminden gına geldi.
trden peygamber çıksa 3 haneli bonservisle satamazsın rengim
Ee belli değil mi renktaşSamiyene göre herhangi bir hareket bile yokmus
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyisi denilince gözüm döndü
Hasan Şaş bugün oynuyor olsa en iyi birkaç kanattan birisi olurdu gezegende. Modern futbolun istediği her şeyi fazlasıyla yapan muhteşem bir kanat. Pres desen fazlasıyla var, çalım desen her türlüsü var, asist var, gol vuruşu var. Bugünün Arsenal vb. takımlarında değişmez olurdu muhtemelen.
Amatorlerin altinda profesyonel calisamaz renkdas amatorlerin gidip profesyonellerin gelmesi lazim.İkisininde artıları eksileri var yabancı olsa komisyon işlerinden sorun yaşama ihtimalimiz epey var yerli olsa duygusallıktan dolayı yine sorun yaşama ihtimalimiz var.
Ama bir profesyonelin yönetmesi şart bu düzen zaten devam edemeyiz.
Adam hobi olarak çapraz bağ koparıyorYusuf Yazıcı'yı alın ve 10 numara aramaya devam edin ya abv
Her türlü ihtimale karşı en azından takımda 10 numara oynayabilen bi oyuncu olsun.
Ama şunu unutmaki :Sürekli deniyordu.90 dakika makine misali durmuyordu.Bunu eş geçme.Buarada yazına bayıldım.Agzina sağlık.Hasan Şaş'ta şut zayıftı abi... Şut derken de uzaktan şut değil... Soldan ceza sahasına köşesinden içe çekti ya hani hep yaptığı gibi (onu muazzam yapıyordu Allah için) ceza sahasının en fazla 1 adım dışından veya işte birkaç adım içinden sol çaprazdan vurduğu o topların ciddi kısmı hiç etkili olmazdı... kalecinin kucağına veya yakın direk dibinden yerden dışarıya vururdu... Benzer tipte oyuncuların sık sık uzak köşeye falsolu attığı o klasik gollerden pek atamazdı... Zaten yeteneğine kıyasla gol sayısı azdır... Ortalaması 10 maçta 1 gol falandır üç aşağı beş yukarı... Belki o zamanlar için kanat oyuncusu için yine fena değil ama öyle çok süper de değil... Ben soldan driblingle gelip içe çektikten sonra iyi vurduğu zaman şaşırırdım öyle diyeyim... Asistleriyle daha etkili oluyordu ama solda yatıra yatıra çizgiye inince... Gol vuruşlarında kendisi sağ çaprazdan yakın mesafeden şut açısı bulduğu zaman veya sağdan yerden ortaya çevrilen yerden toplara penaltı noktası civarlarında gelişine vurunca daha iyi vuruyordu garip şekilde, vuruş tekniğiyle alakalı biraz galiba...
Kötü oyuncu falan demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Muazzam oyuncu, inanılmaz yetenek ama işte şut eksiği world class olması önünde ciddi bir engeldi...
Niye hareket olsun ki? Eylul'de elit bedava oyuncular alacagiz.Samiyene göre herhangi bir hareket bile yokmus
Barış eğer bu sezon kalırsa saç baş yolduracak gibi.Ve elinde kapı gibi Barış Alper Yılmaz varken..
Emake Eze'yi yedeğe alabiliriz uygun fiyatı olur kelepirden 100 bin euro hem masrafa girmeyiz@Umut Işık Eze kaç para
Gönderebilirsen okey.gonderemezsen kazanmak zorundasın.Sagda oynasa bence daha iyi olacak ama ?Barış eğer bu sezon kalırsa saç baş yolduracak gibi.