Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyisi denilince gözüm döndü :asd:

Hasan Şaş bugün oynuyor olsa en iyi birkaç kanattan birisi olurdu gezegende. Modern futbolun istediği her şeyi fazlasıyla yapan muhteşem bir kanat. Pres desen fazlasıyla var, çalım desen her türlüsü var, asist var, gol vuruşu var. Bugünün Arsenal vb. takımlarında değişmez olurdu muhtemelen.

Hasan Şaş'ta şut zayıftı abi... Şut derken de uzaktan şut değil... Soldan ceza sahasına köşesinden içe çekti ya hani hep yaptığı gibi (onu muazzam yapıyordu Allah için) ceza sahasının en fazla 1 adım dışından veya işte birkaç adım içinden sol çaprazdan vurduğu o topların ciddi kısmı hiç etkili olmazdı... kalecinin kucağına veya yakın direk dibinden yerden dışarıya vururdu... Benzer tipte oyuncuların sık sık uzak köşeye falsolu attığı o klasik gollerden pek atamazdı... Zaten yeteneğine kıyasla gol sayısı azdır... Ortalaması 10 maçta 1 gol falandır üç aşağı beş yukarı... Belki o zamanlar için kanat oyuncusu için yine fena değil ama öyle çok süper de değil... Ben soldan driblingle gelip içe çektikten sonra iyi vurduğu zaman şaşırırdım öyle diyeyim... Asistleriyle daha etkili oluyordu ama solda yatıra yatıra çizgiye inince... Gol vuruşlarında kendisi sağ çaprazdan yakın mesafeden şut açısı bulduğu zaman veya sağdan yerden ortaya çevrilen yerden toplara penaltı noktası civarlarında gelişine vurunca daha iyi vuruyordu garip şekilde, vuruş tekniğiyle alakalı biraz galiba...

Kötü oyuncu falan demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Muazzam oyuncu, inanılmaz yetenek ama işte şut eksiği world class olması önünde ciddi bir engeldi...

İkisininde artıları eksileri var yabancı olsa komisyon işlerinden sorun yaşama ihtimalimiz epey var yerli olsa duygusallıktan dolayı yine sorun yaşama ihtimalimiz var.

Ama bir profesyonelin yönetmesi şart bu düzen zaten devam edemeyiz.
Amatorlerin altinda profesyonel calisamaz renkdas amatorlerin gidip profesyonellerin gelmesi lazim.

Yusuf Yazıcı'yı alın ve 10 numara aramaya devam edin ya abv

Her türlü ihtimale karşı en azından takımda 10 numara oynayabilen bi oyuncu olsun.
Adam hobi olarak çapraz bağ koparıyor

Ekran Resmi 2026-08-10 18.31.34.webp

Hasan Şaş'ta şut zayıftı abi... Şut derken de uzaktan şut değil... Soldan ceza sahasına köşesinden içe çekti ya hani hep yaptığı gibi (onu muazzam yapıyordu Allah için) ceza sahasının en fazla 1 adım dışından veya işte birkaç adım içinden sol çaprazdan vurduğu o topların ciddi kısmı hiç etkili olmazdı... kalecinin kucağına veya yakın direk dibinden yerden dışarıya vururdu... Benzer tipte oyuncuların sık sık uzak köşeye falsolu attığı o klasik gollerden pek atamazdı... Zaten yeteneğine kıyasla gol sayısı azdır... Ortalaması 10 maçta 1 gol falandır üç aşağı beş yukarı... Belki o zamanlar için kanat oyuncusu için yine fena değil ama öyle çok süper de değil... Ben soldan driblingle gelip içe çektikten sonra iyi vurduğu zaman şaşırırdım öyle diyeyim... Asistleriyle daha etkili oluyordu ama solda yatıra yatıra çizgiye inince... Gol vuruşlarında kendisi sağ çaprazdan yakın mesafeden şut açısı bulduğu zaman veya sağdan yerden ortaya çevrilen yerden toplara penaltı noktası civarlarında gelişine vurunca daha iyi vuruyordu garip şekilde, vuruş tekniğiyle alakalı biraz galiba...

Kötü oyuncu falan demek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Muazzam oyuncu, inanılmaz yetenek ama işte şut eksiği world class olması önünde ciddi bir engeldi...
Ama şunu unutmaki :Sürekli deniyordu.90 dakika makine misali durmuyordu.Bunu eş geçme.Buarada yazına bayıldım.Agzina sağlık.

Kimseyi alamıyoruz, en azindan işe yaramayanları gönderin. Nerden tutsan elde kaliyor.
Gardi den de hiç ses soluk yok..

Biz daha son sozumuzu soylemedik.Yapacagimiz transferleri goreceksiniz.Planli gidiyoruz.Yonetim anca ufuruyor.Lig baslamis takim formsuz taraftar moralsiz ayrica alinacak bir puan kaybinda takimin pskolojisi de dagilacak transfer surecinden etkileniyorlar.Para harcayaksan son ani beklemeyeceksin.

Piyasada 20 25 e adam mı yok da biz 50'lik Leao peşinde koşuyoruz ısrarla.

Tabii ki koşmuyoruz, haberlerin hepsi yalan dolan. Ağustos başı itibariyle ben uyandım mevzuya. Transfer filan yok, yapmayacaklar. Bu sene biz belki heyecan olsun diye bi süre oynarız tepeye. Bein'i 2 senelik almıştım, o da kaçmış oldu bana.

Ua şimdi köpek gibi saldırır dursuna senin yüzünden reisimizi aldılar falan. Veya mamalarını artırırlarsa sesi çıkmaz

Geri
Üst Alt