Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma ananı Roma
1453 kere ...
Şunların her transferine neden girmiyoruz? Senelerdir bize yaptıklarına neden göz yumuyoruz? Şimdi de martinelli transferine girmişler
Sabah dedim bunu bence bizimle ismini geçiriyorlar bizim yönetiminde işine geliyor ses etmiyorBu menejerler roma ya kitlemek içşn mi bizim adımızı kullanıyorlar acaba???
Bu sessizliğin altından bişeyler çıkacak hayır çıkar umarım
avrupada transfer kapanınca eski yıldız-yeni çöp birini almağa çalışırlar
artık taraftara düşen kulübü bi şekilde seçime götürüp dursun'u def etmek. üyelerden bi halt çıkacağa yok
Lesley Ugochukwu yu gerçekten bizim hoca 2 sene izleyerekmi istedi?Açıkçası çok kulüple ilgili şeylere bakmıyorum. Tadımız kaçtı, GS bir taraftan teröristleri salma çabaları bir taraftan. İş hayatında da ödeme toplama sorunları yaşıyoruz.
Kulübün transfer politikası soğuttu çünkü aldığımız bilgilerde hep bir yanar dönerlik var.
Ethan'ın önerildiğini söylemiştim ilk girdiğimde foruma yanlış hatırlamıyorsam. Onunla ilgili bir gelişme olabilir.
Vatandaşlık alabilmek için bu yıl da kalması gerekiyordu...Kulup’te dogru düzgün bir planlama olsaydi sezon sonu sözlesmesi bitecek olan alt yapi dan yetisme milli takim stoperi ozan kabak’i ikna etmisti
Hoffenheim de oynadiginda milli takim da yedek stoper oldu,bize dönmüs olsaydi göz önünde olacagi ve her mac oynayacagi icin büyük ihtimal milli takim da yeri garanti olacakti
Bunu bile düsünemediler cünkü ortada transfer planlamasi yok
Nasil ki on numara yok,planlama da yok