Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Bu anket kapanacak: .
Eskiden tüm yaz yatıp son günlerde harıl harıl transfer çalışması yaparlardı. Bu sene onu da yapmıyor bizim çapsızlar.

mevkiler belli bu kadar mı plansız olunur transfer dönemi başlamadan çalışılması gerekirken bizde bitime yakın masaya oturuyorlar hainler

baskan bugun hami mandirali'nin imza toreninde aciklama yapacak deniyordu. yapti mi?

Roma ananı Roma
1453 kere ...

Şunların her transferine neden girmiyoruz? Senelerdir bize yaptıklarına neden göz yumuyoruz? Şimdi de martinelli transferine girmişler

Yahu ağustosun ortasına kadar transferlerini yapmazsan hala piyasada kalan satışa açık (muhtemelen menajer önerisi) oyuncular için hala o mevkiye oyuncu bakan 1-2 kulüple mecbur karşı karşıya geleceksin zaten... Bu sene Roma, öbür sene Lazio, beri sene Marsilya... Sonra tekrar Roma... Herkes kadrosunu büyük oranda şekillendirdi, satılık olmayan oyuncuyu almak bir kat daha zorlaştı, e bir sürü satışa açık oyuncu da yeni kulübünü buldu ve piyasadan çıkmış oldu... Belli seviyenin üstünde oyuncu havuzu hepten daraldı... Kalanlara da o bölgeye oyuncu ihtiyacı olan herkes talip...

Bu sene maşallah panik de yapmıyoruz bu kez son güne kadar temkinli bekleyişe devam edip paramızı cebimizde tutacağız

Klüp köstebeği bulmak için musiala yemini atmış diye okudum

Açıkçası çok kulüple ilgili şeylere bakmıyorum. Tadımız kaçtı, GS bir taraftan teröristleri salma çabaları bir taraftan. İş hayatında da ödeme toplama sorunları yaşıyoruz.

Kulübün transfer politikası soğuttu çünkü aldığımız bilgilerde hep bir yanar dönerlik var.

Ethan'ın önerildiğini söylemiştim ilk girdiğimde foruma yanlış hatırlamıyorsam. Onunla ilgili bir gelişme olabilir.
Lesley Ugochukwu yu gerçekten bizim hoca 2 sene izleyerekmi istedi?

Tutar da göz boyamak ve "nasıl yine bekledik ve son günlerde süper yıldız indirdik" demek için gider De Bruyne'yi alırlarsa bu yönetim olduğu sürece GS'yi destekleyen GS düşmanıdır...

Kulup’te dogru düzgün bir planlama olsaydi sezon sonu sözlesmesi bitecek olan alt yapi dan yetisme milli takim stoperi ozan kabak’i ikna etmisti

Hoffenheim de oynadiginda milli takim da yedek stoper oldu,bize dönmüs olsaydi göz önünde olacagi ve her mac oynayacagi icin büyük ihtimal milli takim da yeri garanti olacakti

Bunu bile düsünemediler cünkü ortada transfer planlamasi yok

Nasil ki on numara yok,planlama da yok
Vatandaşlık alabilmek için bu yıl da kalması gerekiyordu...

Geri
Üst Alt