Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
Bunlar Gardi olmadan hiç birşeyi başaramazlar anladık. Yine birileri dadandı kulübe, özellikle Fatih Terim her göreve geldiğinde ilk iş kovduğu beyefendi olabilir.

Kimse yanlış anlamasın ama biz burada kendi kendimize çalıp oynuyoruz yani 'transfer nöbeti' tutuyoruz ama başkan ve yönetimin böyle bir gündemi ve derdi yok galiba. Boşa ya da akıntıya karşı kürek çekiyormuşuz gibi hissediyorum. 16 yıldır ilk defa böyle berbat bir transfer dönemi ve nöbeti. Açık ara ilk sırayı alır.

Kimse yanlış anlamasın ama biz burada kendi kendimize çalıp oynuyoruz yani 'transfer nöbeti' tutuyoruz ama başkan ve yönetimin böyle bir gündemi ve derdi yok galiba. Boşa ya da akıntıya karşı kürek çekiyormuşuz gibi hissediyorum. 16 yıldır ilk defa böyle berbat bir transfer dönemi ve nöbeti. Açık ara ilk sırayı alır.
Bizim Dursun satmis belli zaten

Söyle ne yapalım:)Takımımızın iyiliğini , güzelliğini düşünmekten başka ne isteğimiz olabilir ki?

Yokmu yav bizi heyecanlandiracak birsey? Öldük bittik burda

Açıkçası çok kulüple ilgili şeylere bakmıyorum. Tadımız kaçtı, GS bir taraftan teröristleri salma çabaları bir taraftan. İş hayatında da ödeme toplama sorunları yaşıyoruz.

Kulübün transfer politikası soğuttu çünkü aldığımız bilgilerde hep bir yanar dönerlik var.

Ethan'ın önerildiğini söylemiştim ilk girdiğimde foruma yanlış hatırlamıyorsam. Onunla ilgili bir gelişme olabilir.

Daha gitmeden,gideceğini söylediğinde muadilini indirmeliydik.Yoneticilik budur.

Muadili maalesef çok yok.

Torreira gittiğinde de anlayacaklar.

Fernando belki daha iyi futbolcu kendisinden onun da yeri dolmadı ama bu adamın da aidiyetinin boşluğu dolmayacak.

O yüzden dikkat edelim artık bizde. Hele bu yönetimler oldukça asla dolmuyor

Mora işi olmuyor galiba ki aman olmasın zaten... 19 yaşında Lig ve Avrupa'da topu topu 60-70 maça çıkmış, 3-5dk süre aldıklarını da düşersen kariyerinde doğru düzgün 50 üst düzey maç anca oynamış 19 yaşında bebeyi Galatasaray'ın as 10 numarası yapmak nasıl bir mantıktır? O üst düzeyin çoğu da Portekiz ligi yani... İstediği kadar yetenekli olsun...

Mora gibi adamı (tabi o zaman hepten çocuk olduğu için bizzat Mora olamaz, benzerini) Mertens'in artık 90dk kaldıramadığı, sıkça rotasyon ihtiyacı olduğu açığa çıktığı sene Mertens'le rotasyona alacaktın, bolca da oynatacaktın en az yarım 30dk, arada bir ilk 11... Işık varsa o zaman Mertens bırakınca as oyuncun olurdu... Şimdi 1 senedir 10 numarasızlıktan ağlarken öyle daha dünkü çocuk getirilmez... Ha ille 30+ yaşında kadayıf al demiyorum, u23 de alabilirsin ama 22-23 yaşında olup kariyerinde bolca maçı olan kendini belli oranda ispatlamış u23...

Roma ananı Roma
1453 kere ...

Şunların her transferine neden girmiyoruz? Senelerdir bize yaptıklarına neden göz yumuyoruz? Şimdi de martinelli transferine girmişler

Geri
Üst Alt