- 27 Haziran 2009
- 7.693
- 2.496
- 2.418
Bunlar Gardi olmadan hiç birşeyi başaramazlar anladık. Yine birileri dadandı kulübe, özellikle Fatih Terim her göreve geldiğinde ilk iş kovduğu beyefendi olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldi, yendi, aşık etti ve gitti anlamadık bile neye sahip olduğumuzu.
Kaybettik ve 1.5 senedir yeri dolmuyor
Yokmu yav bizi heyecanlandiracak birsey? Öldük bittik burdaBu arada kişisel görüşüm Bruno o bu uğraşmayıp ilk işimiz Golovin'e salça olup takıma dahil etmekti. Bizde çok iyi iş yapar.
Bizim Dursun satmis belli zatenKimse yanlış anlamasın ama biz burada kendi kendimize çalıp oynuyoruz yani 'transfer nöbeti' tutuyoruz ama başkan ve yönetimin böyle bir gündemi ve derdi yok galiba. Boşa ya da akıntıya karşı kürek çekiyormuşuz gibi hissediyorum. 16 yıldır ilk defa böyle berbat bir transfer dönemi ve nöbeti. Açık ara ilk sırayı alır.
Aynen. Ben yıllardır çok az yazarım. Ama bir tane atlamadan buradaki her bir mesajı büyük bir heyecanla merakla keyifle okurdum. Bu yıl hiç mi hiç tad vermiyor ilk kez bu kadar kötü.Yokmu yav bizi heyecanlandiracak birsey? Öldük bittik burda
Yaaaa sabııırrrÖmer Faruk Özcan: "Galatasaray'da Bruno Fernandes defteri hala kapanmadı."
Söyle ne yapalımKimse yanlış anlamasın ama biz burada kendi kendimize çalıp oynuyoruz yani 'transfer nöbeti' tutuyoruz ama başkan ve yönetimin böyle bir gündemi ve derdi yok galiba. Boşa ya da akıntıya karşı kürek çekiyormuşuz gibi hissediyorum. 16 yıldır ilk defa böyle berbat bir transfer dönemi ve nöbeti. Açık ara ilk sırayı alır.
Baş tacısın. Hepimiz öyle. Bilsem zaten direkt onu yazarım.Söyle ne yapalımTakımımızın iyiliğini , güzelliğini düşünmekten başka ne isteğimiz olabilir ki?
Yokmu yav bizi heyecanlandiracak birsey? Öldük bittik burda
Daha gitmeden,gideceğini söylediğinde muadilini indirmeliydik.Yoneticilik budur.
Bende ayni sekilde vallaha, girmek bile istemiyorum aslindaAynen. Ben yıllardır çok az yazarım. Ama bir tane atlamadan buradaki her bir mesajı büyük bir heyecanla merakla keyifle okurdum. Bu yıl hiç mi hiç tad vermiyor ilk kez bu kadar kötü.
Her sene ilk 16'ya kalmak zorunda degiliz, n'olcek yani?geçen sezon zaten geriye gitmiş ortasahaya aldıkları adamla iyice geriye gittik şlde tanrı bize merhamet eylesin